Hvad er din hjemmesides SEO score?

Kristian Ole Rørbye Thailand

Om Kristian Ole

Hej og tak fordi du læser med her på min blog, hvor jeg håber at du vil finde en masse nyttig viden og inspiration omkring SEO og online markedsføring generelt.

Jeg hedder Kristian Ole Rørbye og er født i 1982.

Online iværksætter og SEO ekspert er nok det der beskriver mig bedst, da det er dette jeg brænder for og arbejder med til dagligt. Alt indenfor det online medie interessere mig og jeg koncentrerer mig især omkring SEO (søgemaskineoptimering), som jeg til dagligt arbejder med i mit firma Move Marketing Co., Ltd. som ligger og er registreret i Thailand.

Det er her i Thailand, nærmere betegnet Chiang Mai, at arbejdet til vores danske kunder bliver udført. Her sidder vi et hold af danske og thailandske medarbejdere og udfører opgaverne med høj sol og humør hver dag 🙂

Move Marketing er groft sagt delt op i 3 områder. 

1. SEOTEXT.DK – (www.seotext.dk) Dette er vores primære område, hvor vi arbejder med SEO for vores danske kunder. Vores SEO services dækker det hele og vores primære målgruppe er små og mellemstore virksomheder.

2. PrestaDesign.dk – UPDATE: Solgt april 2015

(www.prestadesign.dk) Her udvikler vi webdesign til Open Source Shop Systemet Prestashop. Prestashop er blevet kåret til det bedste Open Source System i 2010 og 2011 og må siges at være et af de klart bedste systemer på markedet! Udover at udvikle webdesign til Prestashop, så udvikler vi også nye moduler, templates samt selvfølgelig SEO på systemet.

3. Programmering – vi laver også en del programmering i PHP.

Animation Mu Co., Ltd.

I 2013 startede jeg endnu en virksomhed, Animation Mu Co., Ltd., her laver vi animationsvideoer (tegnefilm i 2D) samt grafiske opgaver.

Vi er her i  april 2015, allerede 10 fast ansatte i Animation Mu.

Om Kristian Ole
Giv gerne stjerner
The following two tabs change content below.

Kristian Ole Rørbye

Iværksætter af Move Marketing Co., Ltd.
Jeg er online iværksætter med over 10 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

One thought on “Om Kristian Ole

  1. Kan man hyrer dig til at lave SCO på mine ting der ligger inder blog og løbende når jeg laver ting ?
    Det er ikke fordi jeg er super aktiv på min side ..
    Kik på det og meld tilbage
    Anita

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *