Anmeldelse af PLUS-LEX – Er den pengene værd?

Ja! Den er alle 399,- kr. værd, ingen tvivl om det! Læs med her hvorfor.

Hvad er PLUS-LEX?

Først og fremmest er det en E-bog på 24.251 ord, som jeg læste på små 3 timer, hvilket i sig selv giver en ret god indikation af bogens kvalitet!

Du har sikkert allerede hørt om eller er stødt på Google Plus (også kaldet Google+).
Det er Googles svar på et socialt netværk, som vi kender det fra Facebook og Twitter.

E-bogen PLUS-LEX handler om Google+ og er den første danske bog der giver en letlæselig beskrivelse af dette forholdsvis nye fænomen, og samtidig også kommer ind på hvilke muligheder der er ved at bruge Goolge+, og hvorfor det er ekstremt vigtigt at komme med på bølgen allerede nu.

Vi kommer ind over, hvordan man bruger Google+ som privatperson og hvad endnu mere interessant er, hvordan man bruger det som en salgskanal i virksomheden!

Netop, det at bruge et socialt netværk som Google+ som en salgskanal er en kunst i sig selv, men denne kunst bliver nemt meget hurtigere at beherske, når du har læst bogen her fra Thomas Rosenstand…

Billeder siger mere end 1000 ord

Og den fidus har Hr. Rosenstand luret.

De 83 sider som bogen indeholder er godt suppleret med billeder, der beskriver hvordan man f.eks opretter en Google+-konto samt meget andet, hvilket gør bogen til det perfekte opslagsværk, når man sidder og er i gang med at skulle overtage føringen på Google+ indenfor sin branche!

Vil du allerede i gang? Det kan jeg godt forstå! Du kan hente en gratis light-version af bogen her: http://plus.seo-lex.dk/light.html

Ellers læs med videre her…

Indhold jeg anbefaler i bogen:

Deling af cirkler: En af de seje ting ved Google+ er at man kan opdele sit netværk i cirkler. Herved får man mulighed for at sende de opdateringer man har mere direkte til målgruppen. Men for at dette skal fungere ordentligt er det vigtigt at ens cirkler er sat fornuftigt op… Det får du guiden til her!

Hvorfor ikke have alt på egen hjemmeside?: Mange hjemmeside ejere vil mene at det indhold man udgiver skal ligge på ens egen hjemmeside for derved at skabe flere besøgende via søgemaskinerne – det er sådan set også en fin nok tanke. I dette kapitel får man serveret nogle MEGET fornuftige tips omkring, hvorfor det er en god ide også at dele ens indhold på Google+

Byg et lejrbål: Klart et af mine favoritkapitler i bogen. Her kommer man ind på, hvordan man bedst muligt fanger netværkets opmærksomhed, og man får en masse gode opskrifter til det. Når man har læst dette kapitel, får man først lyst til at komme i gang med Google+!

Google Plus til SEO: Google Plus er jo sjovt nok meget tæt forbundet med søgemaskinen Google, og derfor er der en masse fordele ved at bruge det rent SEO-mæssigt. Dette kapital vil jeg anbefale til alle… undtagen mine kære konkulegaer i SEO-branchen 😉

Layout på dine indlæg: Et kapitel i bogen jeg allerede har taget i brug på min egen Google+ side (Se min profil her og smid mig i en cirkel 🙂 https://plus.google.com/u/0/103041600678164012087) er dette kapitel om at designe indlæg, samt hvilke muligheder man har for at justere og opsætte dem.

Kunne nemt komme ind på mange andre kapitler i bogen, men for at holde det nogenlunde overskueligt nøjes jeg med overstående. Kan dog nævne at man også kommer ind på, hvordan man håndtere såkaldte Trolls og fjolser på Google+, hvordan man laver sin egen videokanel og kobler denne sammen med YouTube samt opsummering af retningslinjerne for brug af Google+ og meget, meget andet.

Hvem burde købe og læse bogen?

Alle!
Der er ingen tvivl om at Google Plus er kommet for at blive og derfor er det en god ide, allerede nu, at sætte sig ind i de muligheder det har. Om man skal bruge det personligt eller i forretningsøjemed er underordnet, da begge aspekter bliver grundigt belyst i bogen.

Er der slet ikke noget negativt at sige?

Som den skarpe læser nok har bemærket, så har jeg kun positive ting at sige om bogen.
Hertil skal siges, at jeg, inden jeg modtog e-bogen, var ret skeptisk overfor, om jeg overhovedet kunne lære noget nyt, som jeg i forvejen ikke allerede vidste (for onlinefolk som mig, ved jo alt om Google, etc. 😉 ) – Men heldigvis var der en masse guldkorn i bogen som jeg slet ikke havde overvejet at man kunne bruge Google+ til og derfor denne positive anmeldelse.

plus-lex-logo-2012

Du kan købe bogen her: http://www.plus-lex.dk/
Eller starte med at hente et gratis kapital her: http://plus.seo-lex.dk/light.html

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

4 kommentarer til “Anmeldelse af PLUS-LEX – Er den pengene værd?”

 1. Tak for anmeldelsen!

  @Alexander: ePub er et native format til iPhone og iPad – et e-bogsformat. Det fungerer ved at du lægger ePub filen på din iPad og/eller iPhone og læser bogen der.

  Svar
  • Det var så lidt Thomas 🙂
   Er virkelig begyndt at tænke meget over det med Hangouts og hvordan jeg kan bruge det til min viden om Nordthailand… skal nok lige opdatere her, når jeg har fundet den rigtige vinkel til det.

   Svar

Skriv en kommentar