Deltager i AffiliateDM 2012

Sidste år fulgte jeg spændt med i konkurrencen som Halfdan Tim havde lavet – i konkurrencen skulle en række deltagere konkurrere om, hvem der først kunne genererer et månedligt overskud på 5.000,- kr. ved affiliate på én hjemmeside.

Konkurrencen 2012

Der er blevet lavet en del ændringer til konkurrencen i år, men i bund og grund handler det om, hvem der først kan leverer et overskud på 50.000,- kr. via deres affiliate hjemmeside.

I år har jeg valgt at bruge min fritid på at vinde DM i affliate og det gør jeg med min hjemmeside havemaskinerne.dk som formidler viden omkring havemaskiner, haveredskaber og gode råd til haveejeren generelt.

Relateret: Affiliate marketing guide & Affiliate dashboard

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

Skriv en kommentar