Deltager i AffiliateDM 2012

Sidste år fulgte jeg spændt med i konkurrencen som Halfdan Tim havde lavet – i konkurrencen skulle en række deltagere konkurrere om, hvem der først kunne genererer et månedligt overskud på 5.000,- kr. ved affiliate på én hjemmeside.

Konkurrencen 2012

Der er blevet lavet en del ændringer til konkurrencen i år, men i bund og grund handler det om, hvem der først kan leverer et overskud på 50.000,- kr. via deres affiliate hjemmeside.

I år har jeg valgt at bruge min fritid på at vinde DM i affliate og det gør jeg med min hjemmeside havemaskinerne.dk som formidler viden omkring havemaskiner, haveredskaber og gode råd til haveejeren generelt.

Relateret: Affiliate marketing guide & Affiliate dashboard

📝 Gratis SEO tjekliste med 60+ punkter Optimer din hjemmeside nu med min gratis tjekliste og få den til at skille sig ud i Google's søgeresultater.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

Skriv en kommentar