+45 65742003 kontakt@kristianole.dk

Jeg har tænkt et par gange over, om det var en god idé at vælge en affiliate side der skal sælge haveredskaber og andet til haven, nu hvor vi går efterår og vinter i møde! Men det har ikke slået mig! Jeg har i stedet for prøvet at finde nogle indgangsvinkler, der passer til denne årstid contra havearbejde og så satser jeg på at det kan kaste noget af sig.

Opsætning af generering af indhold

Det jeg nok har brugt mest tid på pt. er at få selve opsætningen af hjemmesiden til at spille med sociale medier etc. samt brugt 1 time hver dag på at skrive nye indlæg til min side https://havemaskinerne.dk 

Nu synes jeg den har en OK opbygning, så nu er jeg i gang med at brainstorme, hvor jeg kan finde interessante steder at begynde at skrive og kommenterer på nogle have relevante emner – der er en del dansk have forums, så det bliver nok her jeg starter.

Resultat

Udgifter = 0,- kr.

Indtægter = 7,18,- kr.

Overskud = 7,18,- kr.

Konklusion

Nu hvor jeg har selve “skelettet” klar i form af hjemmesiden, så skal der kløs på med en masse spændende guides og gode råd til haveejeren samt linkbuilding fra nogle relevante kilder.