Skal min virksomhed bruge SEO?

Det er et godt spørgsmål, som jeg er sikker på mange har stillet sig selv. For, hvad får jeg rent faktisk ud af SEO, og hvordan virker det? Kan der udstedes garantier og hvem skal jeg i så tilfælde bruge som leverandør?

Det er mange og vigtige spørgsmål. Grundlæggende kan jeg dog sige, at hvis du har valgt den rigtige leverandør, og selv i en eller anden form er aktiv på nettet med dit produkt, så er svaret ja, til hvorvidt du kan bruge SEO til noget.

Læs også: derfor skal du bruge en timeregistrering app i din virksomhed

Folk bruger i stigende grad nettet, og her specielt søgemaskinen Google, til at finde deres informationer. Er man ikke synlig i forbindelse med kunders søgninger, så er chancen for at det giver afkast til virksomheden, ikke ret stor.

Hvordan vælger jeg SEO virksomhed

Der er visse ting som man skal være opmærksom på, når man vælger hvilken virksomhed man vil lægge sine SEO kroner hos. For det første, så tak pænt farvel hvis du møder en konsulent, som kan garantere noget som helst.

Ofte ser man SEO sælgere, som på spørgsmålet om, hvornår der er resultater, påstår at det er der helt sikkert efter et par måneder senest. Eller endnu værre, de garanterer placeringer på førtepladsen på side 1. Man skal huske, at der er ikke kun et SEO firma på markedet, og afhængig af søgeord, så bruger konkurrenterne også ressourcer på at optimere det.

Der er pr definition kun 10 pladser på side 1 hos google, og hvis 20 konkurrenter bruger 10 gange så mange kræfter på det samme søgeord som du bestiller, så er odds for at du får en placering på top 10 meget lille. Ingen konkurrerende virksomheder giver den slags informationer væk, så en sælger har ingen jordisk chance for seriøst at love noget med sikkerhed.

Hvad skal jeg ellers være opmærksom på

Det er også meget vigtigt, at du undersøger hvordan søgeoptimeringen gennemføres. Den skal laves direkte til din egen webside, og ikke til det der kaldes skygge sider eller som man er begyndt at kalde kampagne sider.

Kampagne sider kan godt være i orden, men sørg for at du er ejer af siderne, således at det stadig er til din egen siden der optimeres til. Skulle du ønske at opsige samarbejdet, så er det SEO arbejde der er gjort, stadig placeret til dig, ellers vil det øjeblikkeligt stoppe med trafik, da SEO udbyderen blot lukker for linket mellem kampagne siden og din webside.

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

Skriv en kommentar