3 iværksætterbøger jeg anbefaler, som også fås som lydbøger

Nogle af verdens mest berømte iværksættere har udtrykt, at læsning af bøger er en meget stor del af deres succes. Eksempelvis har Bill Gates sagt, at han stræber efter at læse mindst én bog om ugen.

Bøger tilskynder til selvuddannelse, selvforbedring og succes. At læse eller lytte til iværksætterbøger kan være med til at give dig inspiration, tips og forretningsstrategier samt hjælpe dig med at udvikle nye færdigheder. Men hvilke bøger skal du vælge at læse eller lytte til?

Hvorfor er det en god idé at læse eller lytte til iværksætterbøger?

Hvis du ønsker at udvide din virksomhed, lære af diverse iværksættere eller få en masse ny viden og inspiration om iværksætteri, er det værd at læse eller lytte til forskellige iværksætterbøger.

Som iværksætter er det uundgåeligt at begå fejl. Men de bedste iværksættere lærer af dem. Dog er det også en god idé at lære af andres fejl ved at læse iværksætterbøger eller lytte til podcasts.

Der er så meget, du kan lære af andre iværksættere, som har været gennem den samme proces som dig. Du kan blandt andet få mere viden i forhold til, om den pågældende iværksætter har gjort det samme som dig i forretningsøjemed, eller om han eller hun har gjort noget helt andet.

Bøger giver dig chancen for at kigge over skulderen på iværksættere, du måske beundrer. Du kan få gode råd samt finde inspiration fra deres måde at drive virksomhed på. Derudover kan disse bøger hjælpe dig videre og give dig mere motivation, da du ydermere kan læse om, hvordan nogle iværksættere har sejret trods en masse modgang.

Disse 3 bøger bør du læse eller lytte til

Herunder får du mine 3 bud på iværksætterbøger som du burde læse eller lytte til som lydbøger.

Kick-Ass af Jesper Buch og Mai Bakmand

Kick-Ass af Jesper Buch og Mai Bakmand - iværksætterbøger lydbøger og alm bog

Leder du efter en inspirerende historie? Så skal du give dig i kast med bogen Kick-Ass af Jesper Buch og Mai Bakmand. Her får du nemlig hele historien om Just-eat.dk, der endte med at blive en kæmpestor succes for Jesper Buch.

Kick-Ass er en motiverende fortælling, der uden tvivl vil sætte gang i dig som iværksætter. Dette gælder uanset, om du allerede er gået i gang med din virksomhed, eller om du har svært ved at komme ud over stepperne.

Jesper Buch fortæller åbent og ærligt om sit liv dengang og videregiver sine bedste råd til andre iværksættere. Disse råd handler om alt lige fra, hvordan man sætter konkurrenter ud af spillet til, hvordan det føles, når styringen af firmaet overdrages til en anden.

The 4-Hour Work Week: Escape 9–5

The 4-Hour Work Week: Escape 9–5, Live Anywhere, and Join the New Rich af Timothy Ferriss - iværksætterbøger lydbøger og alm bog

Hvis du gerne vil læse en spændende og inspirerende iværksætterbog, er “The 4-hour Work Week” af Timothy Ferriss et godt valg. Denne bog beskriver nemlig en medrivende tilgang til arbejdslivet og generelt til livet.

Bogen er utroligt fængslende og er fantastisk at læse eller lytte til. Hvis du har en drøm om et liv, hvor du ikke kun behøver at arbejde og tænke på arbejde, så bør du overveje denne bog. Ifølge Timothy Ferriss er det nemlig muligt, da han fortæller dig, hvordan dette kan lade sig gøre.

Lean Startup: The Ultimate Guide To Creating Success In Your Business af Steve C. Higgs

Lean Startup: The Ultimate Guide To Creating Success In Your Business af Steve C. Higgs - iværksætterbøger lydbøger og alm bog

Er du i gang med at starte en virksomhed, eller er du på et stadie, hvor du overvejer det? Så er rådene i denne bog vigtige for dig.

Rigtig mange iværksættere brækker desværre halsen inden for det første år. Ofte er dette ikke fordi, at idéen er dårlig. Det er i stedet typisk på grund af, at iværksætteren ikke har gjort sit forarbejde grundigt nok.

Bogen indeholder fem korte kapitler, der alle viderebringer en masse brugbar information og viden. Disse kapitler handler blandt andet om, hvad du har brug for i forhold til at komme i gang, samt hvad der skal til for at maksimere chancen for succes.

Som iværksætter er det en fordel, at du er godt rustet til at møde alle de udfordringer, du møder på din vej. Og det kan du blive med hjælp fra denne bog fra Steve C. Higgs.

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

Skriv en kommentar