Om Kristian Ole Rørbye

Som erfaren digital marketer og stifter af Move Marketing og Animation Mu, har jeg en dyb forståelse for, hvordan man kan drive leads og salg via internettet.

Jeg ønsker at dele min viden med dig og hjælpe din virksomhed med at øge relevant trafik på hjemmesiden og forvandle besøgende til varme leads.

kristian ole rørbye - om mig

Mission:

Mit mål er at rådgive dig i, hvordan du kan få din hjemmeside, webshop eller blog til at arbejde optimalt for at generere leads online. Gennem min hjemmeside vil jeg dele ud af min erfaring gennem gennemarbejdede guides og artikler, der dykker ned i de bedste værktøjer, tips og tricks i branchen.

Vær opmærksom på, at nogle af mine guides indeholder affiliate links, hvor jeg modtager en provision ved køb via linket. Jeg anbefaler kun produkter og services, som jeg har testet og står 100% inde for.

Min historie

  • Efter HF og HH uddannelse gik jeg i 2004 i gang med 3 år på Syddansk Unvisersitet, hvor jeg studerede havbiologi formidling.
  • Jeg fandt i 2007 ud af at biologi mere var en hobby end et fremtidigt erhverv for mig, så jeg valgte at søge et job indenfor salg og online marketing
  • Blev i 2008 ansat i Danmarks største webbureau og blev indenfor 6 måneder forfremmet til salgschef for den fynske afdeling.
  • 2009 tog jeg skridtet og flyttede fra Danmark til Thailand uden en krone på lommen. Drømmen var at kunne leve herude ved at servicere danske kunder via nettet. Min store passion for SEO, hjemmesider og linkbuilding som det primære fokus. Det blev startskudet til min virksomhed Move Marketing Co., Ltd.
  • 2013 blev året hvor jeg åbnede virksomheden Animation Mu Co., Ltd., hvor vi gør grafik levende i form af korte animationer, som vores kunder bruger i deres markedsføring.
  • 2014: Horoskopnettet blev etableret og er i dag en af Danmarks ældeste og største hjemmesider med horoskoper. Her fungere jeg som webmaster og er sideløbende ved at blive certificeret astrolog igennem diplomuddannelse hos AstroPlus og Astrologihuset
  • Frem til 2016 var der i Move Marketing udelukkende fokus på SEO, som SEO ekspert,  og linkbuilding, hvor vi servicerede danske virksomheder med dette. 2016 blev året, hvor jeg også begyndte at fokuserer mere og mere på affiliate marketing som en del af virksomheden. Den erfaring og netværk jeg har fra SEO af fungere rigtig godt sammen med affiliate.
  • 1 september 2023: Efter længere tids forberedelse træder jeg ud af Animation Mu Co., Ltd. – min forretningspartner, Dennis, kører firmaet videre og jeg fokuserer nu 100% på SEO og affiliate.

Som nævnt herover har jeg boet i Chiang Mai siden 2009, hvor jeg driver mine virksomheder fra og det er efterhånden blevet det sted som jeg kalder for mit hjem.

Jeg har fået en lille familie, som består af min kære hustru og vores to børn som er født i 2017 og 2019.

Når jeg ikke arbejder bruger jeg tiden med min familie, tager på fisketure og cykler op på bjerget Doi Suthep – en tur som jeg tager 5 gange om ugen i snit. Se mere på min Strava profil her.

Jeg kan huske da jeg lige var flyttet herud og skulle forklare folk hvad jeg arbejdede med – det var stort set umuligt og der var ikke rigtig nogen der havde hørt om SEO.

Det må siges at have ændret sig og den dag i dag bliver Chiang Mai også kaldet for “The SEO captial of the World”, hvor der blandt andet bliver holdt et af de største SEO konferencer “CM SEO” og derudover er nogle af de største indenfor branchen flyttet herud.

Her et billede fra CM SEO Mastermind i 2019

Følg mig på de sociale medier:

Jeg ekspertblogger

Her nogle af de steder hvor jeg deler ud af min viden:

Omtale i medierne:

Bøger jeg har udgivet:

Links til nogle værktøjer og medier jeg arbejder med:

Find det bedste webhotel til din virksomheds hjemmeside i min guide her.

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink