Ahrefs Keywords Explorer 2.0 er et godt alternativ til Google Keyword Planner

Hvor mange søgninger er der hver måned på de søgeord jeg gerne vil findes på?

Er det et spørgsmål du stiller dig selv, så læs med her.

Der findes en del værktøjer til at tjekke antal søgninger på søgeord på nettet. Det er hovedsageligt antal søgninger pr. måned på Google at man bliver præsenteret for.

Tallene man bliver præsenteret er ikke præcise, men et estimat som værktøjet udtrækker ved hjælp af nogle forskellige teknikker ud fra den data som er indsamlet.

Google har tidligere stillet dette til rådighed og gør det stadig, men for et par måneder siden lavede de det om, så det nu  kun er kunder der også betaler for deres PPC (pay per click) service, AdWords, der får adgang til denne service. Ja… Google er en virksomhed der lever af at sælge statistikker på de oceaner af data som de har indsamlet igennem årene, så det kommer ikke bag på nogen at man nu også skal betale for denne service.

Ahrefs: Keywords Explorerer 2.0 et godt alternativ

Hvis du har arbejdet en smule med online marketing og SEO, så har du nok også hørt om eller brugt værktøjet Afrefs.

Ahrefs er oprindeligt et værktøj du kan bruge til at tjekke hvilke links et domæne har (altså, hvilke andre hjemmesider der linker til din hjemmeside).

Med årene og især det senest år har Ahrefs virkelig fået vind i sejlene og udviklet deres værktøj, så det nu har en masse andre features og en af de helt nye er søgeordsværktøjet: Keywords Explorer 2.0

Udover dette værktøj kan har Ahfrefs nu også følgende værktøjer der er værd at nævne samt teste:

  • Site Explorer
  • Alerts
  • Content Explorer
  • Domain Comparison
  • Link Intersect

Start ud med at teste Keywords explorer her: https://ahrefs.com/keywords-explorer

Video der viser hvordan værktøjet virker:

Her har jeg lavet en kort video, der viser, hvordan værktøjet virker fra du indtaster ordet og til værktøjet har genereret data til dig.

Udover at få et estimeret antal månedlige søgninger er der et hav af andre interessante ting som du får nem adgang til med værktøjet.

Læs også: de 5 bedste SEO-værktøjer som jeg selv bruger

Da Ahrefs allerede har en masse andre funktioner indbygget betyder det at du hurtigt også kan danne dig et overblik over, hvor meget konkurrence der er på det indtastede søgeord.

Du får serveret et overblik toppen af SERP også, så du hurtigt kan klikke dig igennem dem der ligger i top10 og f.eks tjekke deres backlinks etc. – ret smart!

Skal du bruge et værktøj til at tjekke placeringerne på dine søgeord, så husk at læs vores indlæg om danske Accuranker her.

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

Skriv en kommentar