Anmeldelse af de 9 bedste VPN

Bedste VPN - VPNservice.dk

Når man bor i udlandet og gerne vil se Dansk TV er det ofte nødvendigt med en VPN løsning, så man kan skifte sin IP fra udenlandsk til dansk IP. Det er noget jeg selv benytter dagligt når jeg gerne vil se TV2 Play og DR TV om aftenen her fra Thailand af.

En anden ting jeg ofte bruger VPN til herfra Thailand af er i mit arbejde som SEO ekspert, hvor jeg gerne vil teste nogle placeringer på Google.dk og gerne med de Google Ads der bliver vist, hvis jeg sad på en dansk IP adresse – så her bruger jeg også HMA Pro til at skifte til en dansk IP.

Jeg benytter mig selv af HMA Pro, da jeg synes den er nem og brugervenlig og meget overskuelig at bruge, men der findes efterhånden rigtig mange gode bud på VPN services og jeg har derfor lavet siden VPNservice.dk hvor jeg løbende tester, anmelder og skriver guides omkring de forskellige løsninger der findes på markedet.

Test af de bedste VPN i 2024

Herunder kan du læse et par korte indledninger til de fulde anmeldelser jeg har lavet af 9 gode VPN services. Du kan læse den fulde anmeldelse ved at klikke på linket og læse den på VPNservice.dk

NordVPN – Bedste VPN i testen

NordVPN-bedste-vpn

NordVPN – Her finder du en anmeldelse af den bedste VPN, NordVPN. Vi har udarbejdet vores anmeldelse af denne VPN-løsning med afsæt i nogle nøje udvalgte funktioner, som vi mener, er af allerstørste betydning, når det kommer til en VPN-løsning. Vi ved godt, at VPN-løsninger kan være meget forskellige, og de kan være designede til helt unikke formål, men visse punkter er dog gældende for dem alle sammen, og det er ud fra disse, at vi bedømmer dem.

I denne anmeldelse af NordVPN vil vi have de overordnede fokus på de følgende funktioner, som vi mener, har den største betydning i anmeldelsen af en VPN-løsning.

Disse er:

  • Sikkerhed
  • Privatliv
  • Muligheden for at omgå geo-blokeringer

Har VPN-løsningen en særlig unik funktionalitet, så vil den naturligvis også blive afdækket i anmeldelsen. Ydermere har vi stort fokus på brugervenligheden samt prisen, som ofte har markant indvirkning på det endelige valg.

For at opsummere vores syn på NordVPN sluttes anmeldelsen af med en kort oversigt over særligt gode og særligt dårlige egenskaber. Disse er som sagt blot en opsummering, og vi anbefaler, at du læser hele anmeldelsen for at kunne skabe dig et fuldkomment overblik over VPN-løsningen.

Anden bedst i test: PureVPN

pureVPN--bedste-vpn

Vi vil her tage et nærmere kig på PureVPN. I denne anmeldelse af PureVPN fokuserer vi bedømmelse af VPN-løsningen ud fra nogle få kriterier, der er stor betydning for alle VPN-løsninger på markedet, uanset om de er designede til at varetage en speciel opgave eller ej. Har PureVPN en unik funktion, som ingen andre VPN-løsninger besidder, vil vi naturligvis også tage et grundigt kig på denne, som måske er lige den feature, du eftersøger.

De vigtigste kriterier, som vi overordnet baserer vores anmeldelse på, er dog sikkerheden, fokus på privatliv, men også håndteringen af geo-blokeret indhold. Derudover så vil punkter som pris, brugervenlighed og P2P-kompatibilitet naturligvis også spille en rolle i vores syn på PureVPN.

Til sidst i denne anmeldelse PureVPN vil du kunne finde en kort samt overskuelig oversigt over særligt positive eller negative egenskaber hos denne VPN-løsning. Dette er en punktopstilling, og vi vil stadig gerne opfordre dig til at læse hele anmeldelsen, så du er i stand til at skabe dig et dybdegående indtryk.

3. bedst i test: ExpressVPN

ExpressVPN-bedste-vpn

Vi kigger her på ExpressVPN. I anmeldelsen af ExpressVPN vil vi fokusere på visse punkter, som vi overordnet føler er af størst betydning. Og disse punkter dækker også de mest almindelige kriterier, hvorpå en VPN-løsning vil blive vurderet. Visse VPN-løsninger kan være unikke designede med henblik på særlig brug. Dette vil i så fald blive kommenteret, men selve anmeldelsen vil som sagt blive baseret på de af os udpegede vigtigste funktioner.

De vigtigste overordnede egenskaber, vi ser på ved denne VPN-løsning, er områderne sikkerhed, privatliv og evnen til at omgå geo-blokeringer. Derudover har vi stor fokus på brugervenlighed, P2P og pris, som alle har betydning i vores endelige syn på den givne VPN-løsning.

Slutteligt vil du i denne anmeldelse af ExpressVPN finde en kort oversigt over ting, som vi enten synes godt om eller ikke kan lide ved denne VPN-løsning. Denne oversigt er blot et kort overblik, der skal være med til at opsummere vores indtryk af VPN-løsningen. Du kan derfor med fordel læse hele artiklen, hvis du skal forstå løsningen til bunds.

CyberGhost VPN anmeldelse resume

cyberghost-bedste-vpn

I denne anmeldelse tager vi et kig på CyberGhost VPN. I vores anmeldelsen af CyberGhost VPN fokuserer vi på nogle udvalgte fokuspunkter, som vi mener er de mest essentielle, når der skal bedømmes, hvor god en VPN-løsning egentlig er. Der kan være store forskelle på, præcis hvad en given VPN-løsning er særligt fokuseret på, og derfor kan det nogle gange være lidt svært at skabe sig et reelt overblik over, hvordan de klarer sig overfor hinanden. Vi vil umiddelbart ikke tage højde for denne potentielle særlige funktionalitet, men det er noget, som der naturligvis vil blive kommenteret på i anmeldelsen.

De punkter, som vi har udvalgt som værende de vigtigste egenskaber, er blandt andet sikkerhed, privatliv, men også evnen til at omgå geo-blokeringer. Andre funktioner og relevante elementer som P2P samt brugervenlighed og naturligvis pris vil også have en betydning i vores kig på en VPN-løsning.

Til sidst i vores anmeldelse af CyberGhost VPN vil du kunne finde en kort opsummering over de funktioner, som vi synes er særligt gode, eller som vi ikke er helt tilfredse med. Det skal her bemærkes, at det blot er en oversigt, og hvis du vil have en fuldkommen forståelse af vores syn på denne VPN-løsning, anbefaler vi dig at læse hele anmeldelsen.

Hide.me anmeldelse intro

hideme-bedste-vpn

Vi vil i denne anmeldelse tage et nærmere kig på Hide.me VPN-løsningen, hvor vi vil udvælge og fokusere på nogle få punkter, som vi mener, har den største overordnede betydning for en VPN-løsnings værdi. Der findes en del VPN-løsninger på markedet, der er udviklet til at varetage særlige og unikke funktioner, men disse funktioner vil ikke have en overordnet betydning i denne artikel.

Naturligvis vil vi komme ind på og se nærmere på alle unikke funktioner i vores gennemgang af VPN-løsningen, men som nævnt så vil vi basere anmeldelsen på nogle overordnede punkter, der gør sig gældende for alle VPN-løsninger. Dermed vil du også have nemmere ved at sammenligne forskellige VPN-løsninger efterfølgende.

For vores anmeldelse af Hide.me VPN-løsningen vil vores overordnede fokus være på, hvordan de håndterer geo-blokeringen samt privatlivet, men selvfølgelig også sikkerheden. Naturligvis vil elementer som brugervenlighed, P2P og pris også spille en rolle – om end blot en lidt mindre en.

Sidst i vores anmeldelse af Hide.me VPN-løsningen vil der være en punktopstilling over VPN-løsningens bedste og værste funktioner. Dette er en kort opsummering, som du kan tage med herfra, når du skal vurdere, hvorvidt den er noget for dig eller ikke. Når det er sagt, vil vi stadig anbefale, at du læser artiklen til ende, så du har den dybe forståelse for området.

HideMyAss – kort anmeldelse

hidemyass-bedste-vpn

Her i artiklen kigger vi på VPN-løsningen HideMyASS. Vores anmeldelse vil her tage udgangspunkt i nogle få specifikke punkter, som gør sig gældende for alle VPN-løsninger – uanset om disse er designede til at opfylde specielle funktioner. Har denne VPN-løsning et særligt unik element, der ligger uden for de hovedsagelige vurderingspunkter, så vil dette naturligvis stadig blive dækket i anmeldelsen. Og er dette af en tilstrækkelig relevant karakter, vil det også have betydning for vores endelige vurdering af VPN-løsningen.

Dog er de vigtigste funktioner, som vi vælger at tage udgangspunkt i som altid privatlivet, den overordnede sikkerhed samt hvorvidt tjenesten er i stand til at give adgang til geo-blokeret indhold. Prisen, brugervenligheden og andre funktioner vil naturligvis også have spalteplads i artiklen, så du kan blive bekendt med løsningen fra top til tå.

Slutteligt vil du kunne finde en oversigt, der opsummerer de punkter, som vi fandt særligt positive eller negative ved VPN-løsningen. Her vil vi dog gerne lige gøre opmærksom på, at dette blot er en kort opsummering. Og vil du have den fulde forståelse af VPN-løsningens funktioner og værdi, så anbefaler vi dig at læse hele anmeldelsen.

Hola VPN – anmeldelse udsnit

hola-vpn-best

Vi går her i dybden med den populære Hola VPN-løsning. I vores anmeldelse af Hola VPN vil vi tage udgangspunkt i de vigtigste specifikationer, der gør sig gældende for alle VPN-løsninger, uanset hvordan de fungerer eller til hvilke specifikke formål, VPN-løsningen måtte være designet. Der kan være stor forskel på, hvad en VPN-løsning specifikt er designet til at gøre, men der er nogle fælles punkter, der er relevante for alle VPN-løsinger, og det er disse, vi vil basere anmeldelsen på.

De kriterier, som vi på forhånd har defineret som værende de vigtigste for enhver given VPN-løsning: Sikkerhed, privatliv og hvor effektiv VPN-løsningen er til at omgå geo-blokeringer. Derudover så vil elementer som pris, brugervenlighed samt P2P-funktionalitet også spille en mindre rolle. Har VPN-løsningen en helt unik funktion, vil vi naturligvis også tage et nærmere kig på denne i vores anmeldelse.

Som afrunding til vores anmeldelse af Hola VPN vil du kunne finde en hurtig oversigt over de funktioner, som vi især var glade og de funktioner, som vi slet ikke brød os om. Her er det vigtig at huske, at dette er en kort oversigt, og der kan være vigtige funktioner for dig, som vi har behandlet i selve anmeldelsen, som vi ikke har ment, var af samme store betydning. Derfor anbefaler vi også, at du læser hele anmeldelsen for at skabe dig det mest fuldkomne billede af Hola VPN-løsningen.

VyprVPN – introduktion anmeldelse

vyprVPN-bedste-vpn

I denne anmeldelse tager vi et nærmere kig på VyprVPN. Vores anmeldelse af VyprVPN vil blive baseret på nogle få overordnede egenskaber, som vi ser som værende universelle hos VPN-løsninger og derfor de allervigtigste. Der findes mange forskellige VPN-løsninger, der kan være skabt til at mestre nogle helt særlige funktioner, og har VyprVPN en eller flere unikke egenskaber, så vil vi naturligvis også tage et grundigt kig på disse.

Men som sagt så har vi nogle overordnede elementer, vi har ment, er de vigtigste. Herunder finder vi sikkerhed, dit privatliv m.m. Ydermere så har egenskaber som pris, brugervenlighed og P2P også en betydning for vores vurdering, men til en mindre grad.

Sidst i anmeldelsen har vi lavet en oversigt, der kan give dig et hurtigt overblik over de vigtigste punkter for eller imod et køb af VyprVPN.
Så nu er det bare at give dig i kast med anmeldelsen, hvor vi kommer igennem alt, hvad du skal vide omkring denne VPN-løsning.

Windscribe – test og anmeldelse

winscribe-en-af-de-bedste-vpner

Vi vil her tage et grundigt kig på Windscribe VPN-løsningen og komme med vores syn på tjenesten. Vi har i som baggrund for denne anmeldelse udvalgt nogle få punkter, som vi anser for at være universelle for VPN-løsninger, uanset hvad de er designet til at kunne håndtere. Disse punkter er: Sikkerhed, privatliv og evnen til at omgå geo-blokeringer.

Har Windscribe VPN unikke funktioner, som adskiller den fra andre udbydere, vil disse selvfølgelig blive gennemgået og taget med i den endelige vurdering, men overordnet set sker bedømmelsen af VPN-løsningen på baggrund af de tre ovenfor nævnte punkter. Der vil også være fokus på andre egenskaber, som du vil støde på i artiklen. Disse kan være vigtige for dit valg, men typisk er disse af mindre væsentlig karakter.

Sidst i vores anmeldelse har vi en punktopstilling, så du hurtigt kan få et overblik over de positive og negative ting, der måtte være ved netop denne VPN-løsning. Med det sagt vil vi stadig anbefale, at du læser det hele igennem, da du på den måde kan træffe den mest velovervejede beslutning.

Konklusion af de bedste VPNs

Der er rigtig mange gode bud på VPN løsninger og det er en god ide at sætte sig ind i hvilke funktioner de forskellige tilbyder så man kan danne sig et overblik over, hvilken der passer til de behov man har.

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

Skriv en kommentar