Køb på afbetaling er det nye “must have” på en webshop

Køb på afbetaling bliver mere og mere populært og i Danmark og det er der en god grund til.

Internethandlen boomer og der er snart ikke grænser for hvad man kan købe på nettet og mulighederne for betaling og hurtig levering er bedre end nogensinde før.

OBS: Afbetaling er også stort i Norge og Sverige: Delbetal.comAvbetalning.net

Her er 3 ting som folk der handler online sætter pris på:

 • Hurtig levering
 • God support
 • Forskellige betalingsmuligheder

Du kender det sikkert godt selv. Du er blevet varm på et nyt produkt som du bare må have nu og her og du skulle gerne have haft det med posten allerede samme dag. Så
Sådan er det med de fleste køb på nettet, det bliver impuls køb, da butikkerne er blevet bedre og bedre til at ramme os med deres reklamer og reklamerne bliver bedre og mere målrettet via re-marketing.

Derfor er det vigtigt at levering sker hurtigt og at man skilter tydeligt med dette på shoppen. Hvis du har mulighed for at vise noget nedtælling med noget ala “hvis du køber inden kl x sender vi samme dag” så få endelig det aktiveret – det giver uden tvivl et boost.

Supporten behøver ikke at være “live” på shoppen, men hvis tydeligt at man ikke skal holde sig tilbage med at kontakte jer hvis der er spørgsmål eller andet. Få kontaktoplysninger placeret nogle tydelige steder dette giver også den besøgende en mere tryg købsoplevelse.

Betalingsmuligheder er også vigtig. Her skal man overveje hvad der passer bedst til målgruppen.
Der er f.eks mange webhosting udbydere der er begyndt at tilbyde Bitcoin som en betalingsmulighed, da det rammer deres kundesegment ret godt.

Derfor er der også mange elektronik, tøj, smykke og cykel butikker der er begyndt at tilbyde afbetaling/delbetaling som en betalingsmulighed for deres kunder.
Dette var ellers i mange år ikke populært da det tit betød at man skulle betale højre renter og uforudsete gebyrer.

Men sådan er det ikke mere.

Udbydere som ViaBill er blevet utroligt populære og det betyder også at der er over 2.300 (maj 2017) danske webshops der nu tilbyder at man kan betale med ViaBill.
ViaBill tilbyder lån fra 2.000 op til 50.000 kr. og man kan så dele betalingen op over helt op til 24 måneder.

Så længe du husker at betale til tiden hver måned er der ingen renter og gebyrer, hvilket gør dette til en meget attraktiv måde at handle på for mange danskere.

Læs også: Sådan undgår du negativ rente

Du får et login til ViaBill når du checker ud og dette er din “wallet” hos ViaBill hvor du kan gå ind og se din konto, betale dine faktura og hvis du ønsker det kan du også betale det resterende beløb af, såfremt du ikke ønsker at have dette udestående.

Top 10 mest populære produkter der kan købes med finansiering/afbetaling er:

 1. ✅ Tøj
 2. ✅ Ure/Smykker
 3. ✅ Macbook
 4. ✅ Computer/stationær
 5. ✅ Mobil
 6. ✅ PS4
 7. ✅ iPad
 8. ✅ TV
 9. ✅ Cykel
 10. ✅ Rejser

Som du kan se på listen herover er det stort set alt der kan købes på afbetaling efter at det nu er blevet så nemt og lige til.

Der er også eksempler på at man kan købe en – og hold nu fast – pizza på afbetaling. Det er måske ikke noget jeg vil anbefale, m en muligheden er der altså.

Rejser på afbetaling er ofte via en kviklån bank, hvor man har samme muligheder, så længe at man husker at betale lånet tilbage i tide.

3 gode råd til køb på afbetaling

Husk altid at tænk dig godt om når det kommer til penge og handel på nettet. Det kan nemlig nogen gange også blive lige nemt nok og man kan derved hurtigt ryge i en “fælde” hvor man pludselig har købt for mange produkter på afbetaling til at man kan betale det med sin indkomst.

Derfor kommer her et par råd

 • Køb kun hvis du har overblik over din økonomi
 • Køb kun hvis du virkelig mangler produktet
 • Altid kun køb i online butikker hvor du føler at der ikke er tale om en “fake shop”

Når det er sagt, så er det ellers bare at komme i gang med at udforske de mange spændende shops der tilbyder køb på afbetaling – god vind med købene.

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

Skriv en kommentar