Manuskript læsetid beregner – omregn antal ord til tid

Laver du en video til YouTube eller til dit firma? Vil du gerne vide, hvor lang tid dit manuskript vil tage at læse?

I mit animationsfirma, Animation Mu, er dette et af de mest almidelige spørgsmål vi får fra vores kunder og de bliver tit overrasket over, hvor få ord man har til f.eks 60 sekunders video – hvor man på dansk i gennemsnit bruger 120 ord.

Brug vores værktøj til at få et øjeblikkeligt estimat af den tid det vil tage at indtale dit manuskript ved den ønskede læsehastighed.

Det er hurtigt, nemt at bruge og perfekt til dig der gerne vil få et indblik i, hvor lang tid det egenligt vil tage at indtale dit manuskript – om det er til YouTube, animationsvideo, præsentationsvideo eller noget helt fjerde.

Beregner

Begynd ved at indsætte dit manuskript i tekstboksen, angiv din læsehastighed fra dropdown-menuen og tryk på knappen “Estimér tid” for at få dit resultat.

FAQ

Hvordan fungerer manuskript læsetid værktøj

Manuskript læsetid værktøjet bruger ordantallet i dit manuskript og din valgte læsehastighed til at beregne den estimerede tid, det vil tage at læse manuskriptet. Du skal blot indsætte dit manuskript i tekstboksen, vælge din læsehastighed fra dropdown-menuen, og trykke på knappen “Estimér tid” for at få dit resultat.

Hvad er læsehastigheden?

Læsehastigheden er antal ord, man kan læse i minuttet. Normal læsehastighed er omkring 120 ord/min, mens nogle mennesker kan læse hurtigere eller langsommere end det. Værktøjet giver mulighed for at vælge mellem 3 forskellige læsehastigheder (normal, langsom, hurtig) for at give et mere præcist estimat.

Hvad er dette værktøj brugt til?

Dette værktøj er brugt til at estimere den tid, det vil tage at læse et manuskript til en video. Det er især nyttigt for dem, der laver videoer til YouTube eller for deres firma, da det hjælper dem med at planlægge den tid, de har brug for at optage videoen. Det kan bruges til videoer af alle typer, fra animationer til præsentationer.

Er manuskript læsetid værktøj gratis at bruge?

Ja, manuskript læsetid værktøjet er 100% gratis at bruge. Der er ingen skjulte omkostninger eller abonnementsgebyrer. Du kan bruge værktøjet så mange gange, som du vil, uden at skulle betale noget.

Se også: Ordtæller: Gratis online værktøj der tæller antal ord

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

4 kommentarer til “Manuskript læsetid beregner – omregn antal ord til tid”

  1. Hej Kristian Ole, vi har været superglade for a bruge dette værktøj ifm med en ny læsetids-feature på en kommende hjemmeside. Nu er det væk … kommer det mon tilbage igen?

    Mvh Manja

    Svar

Skriv en kommentar