Webshop kursus – 3 kurser der giver dig succes med din webshop

Har du en webshop, hvor du mangler besøgende og omsætning, eller har du planer om at starte en webshop? Så bør du overveje at deltage i et online webshop kursus, hvor du får en masse tips og idéer til, hvordan du opbygger din egen webshop, og hvordan du får kunder nok til, at shoppen kan give dig en god og stabil indtægt – både nu og i fremtiden.

Der er mange fordele ved at starte en webshop. Uanset om drømmen er at blive din egen chef, bygge et kendt brand eller opnå økonomisk frihed, så vil en webshop give dig mulighed for at starte din egen selvstændige karriere.

Det er både enkelt og billigt at starte en webshop. Det er straks mere kompliceret at skaffe kunder i butikken, men med den rette viden kan alle lære at bygge en webshop, der giver overskud måned efter måned.

Se også: Hvad koster en webshop?

Derfor er vores klare anbefaling, at du tilmelder dig et webshop kursus, der giver dig den bedste start på din webshoprejse.

Fordele ved at deltage på webshop kursus

Hvis du gerne vil lære webshop-”håndværket” fra bunden af, så er et webshop kursus det bedste sted at starte. Du bliver guidet uden om de største faldgruber, og du får en masse tips, der sparer dig for meget kostbar tid og en del ærgrelser.

Kurserne er online forløb. Du skal derfor ikke møde til bestemte tidspunkter, og du kan sagtens tage kurset ved siden af dit studie eller fuldtidsjob. Fleksibiliteten giver gode muligheder for at lære online, uden du skal tage fri fra skole eller arbejde.

Hvad lærer du på et webshop kursus?

  • Hvilken webshop – Du lærer om de forskellige platforme
  • Optimalt design – Du får tips til webshoppens design
  • Produkter – Du ser, hvordan produkterne administreres
  • Højere indtjening – Du får råd til at optimere omsætningen
  • Søgemaskineoptimering – Du lærer at tiltrække flere besøgende

Hvilke webshop kurser findes der?

Der findes flere online kursusforløb, der tager dig igennem opstart og drift af webshops. Vi har her samlet tre forskellige webshop kurser til dig, som alle giver dig en god ballast til at starte din egen webshop med enten fysiske eller digitale produkter.

Webshopskolen.dk – Lær at bygge din egen webshop

webshopskolen.dk - webshop kursus

Webshopskolen.dk drives af tre yderst erfarne webshopeksperter, der hver især har bygget og drevet egne webshops i årevis. Det er Morten S. Graversen, der er hovedmanden bag Webshopskolen.dk.

Morten har selv en solid erfaring med at drive en webshop, men bruger nu det meste af sin tid på at give den viden og erfaring, han har opbygget, videre til andre, som har lyst til at prøve kræfter med egen webshop.

Kurset er bygget som et online forløb med 24 timers videocoaching, der kan gennemgås, når det passer ind i din hverdag.

Webshopskolen.dk gør meget ud af personlig sparring, hvor du får den hjælp og vejledning, som passer til netop det projekt, som du er i gang med. Desuden er der inkluderet en hjemmesideskabelon til en værdi af 5.000 kr. og en masse andre skabeloner, håndbøger og andet materiale, der hjælper dig i gang med at bygge og drive en webshop med succes.

GoLearn.dk – Guide til e-handel

golearn - webshop kursus - sælg mere med din webshop

GoLearn.dk er en stor kursusportal, hvor du finder en masse forskellige online kurser inden for online marketing, salg, ledelse og også et kursus, som GoLearn.dk kalder for ”Den komplette guide til e-handel”.

Kurset er lavet af Brian Brandt, der er kendt som iværksætter inden for online marketing og e-handel, og Brian har gennem tiden udgivet tre bøger om emnerne.

På kurset får du et grundigt indblik i, hvordan du starter og vækster din webshop. Du bliver guidet igennem valg af webshop, kreditkortaftaler, design af webshoppen og ikke mindst, hvordan du optimerer produkt- og kategorisider, så de tiltrækker flest mulige kunder. Kurset giver også en introduktion til, hvordan du kan bruge Google Adwords til at skabe mere trafik til shoppen.

DanDomain – Webshop startupkursus

webshop startup kursus

DanDomain er en af danske, ældste og mest kendte udbydere af webhoteller, mailhoteller og webshopløsninger.

Ud over at hoste hjemmesider og webshops tilbyder DanDomain en lang række kurser, hvor du lærer at bruge produkterne i DanDomains udbud af online løsninger. Kurserne er gratis at deltage i og giver en god ballast til den videre drift af din webshopløsning.

Læs også: gratis webshop tjenester

Webshop startupkurset giver dig en god introduktion i at starte og drive en webshop. Du lærer, hvordan du bygger webshoppen op, og hvordan du kan designe og style shoppen, så den får det helt rigtige look. Du får også en grundlæggende introduktion tii, hvad det kræver at sælge produkter online, og hvordan du tiltrækker kunder til webshoppen.

Hvilket webshop kursus skal du vælge?

Alle de tre nævnte webshop kurser er gode for dig, der gerne vil drive en webshop – enten på hobbyplan eller som fuldtidsbeskæftigelse.

Vores personlige favorit er Webshopskolen.dk, fordi der satses på en kombination af online moduler, som er kombineret med personlig sparring og rådgivning. Netop den personlige rådgivning, mener vi, giver det bedste rygstød til at få succes med at opbygge og drive en webshop.

Desuden har Webshopskolen.dk en dokumenteret statistik, der viser, at de elever, der har gennemført kurset, i gennemsnit opnår en omsætning på 75.000 kr. om måneden allerede efter de første 3 måneder.

Læs også: Online handel i Danmark og udlandet

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

Skriv en kommentar