WordPress kurser – find det bedste kursus i WordPress med vores guide

Her i guiden bliver du klogere på, hvilke former for WordPress kurser der findes her i Danmark og udlandet – jeg tager et nærmere kig på hvert kursus og kommer også med anbefaling af min favorit i blandt de syv.

Hvis du ejer en virksomhed, er det essentielt, at den er synlig online. Derfor får du brug for en hjemmeside. Hvis du har et mindre budget i virksomheden, eller hvis du bare foretrækker at gøre alt selv, kan du heldigvis sagtens selv lave hjemmesiden.

Ud af alle hjemmesidesystemer i verden, er WordPress det mest udbredte. Her kan du nemt og gratis lave en hjemmeside til din virksomhed – eller bare til dig selv.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du anvender WordPress, kan du tage på et WordPress kursus. Her lærer du alt om systemet, og hvordan du selv anvender det.

Hvad er WordPress?

WordPress er det mest populære og udbredte CMS-system i verden. CMS står for Content Management System og er kort fortalt et system, der tillader dig at skabe en hjemmeside.

WordPress’ popularitet skyldes til dels, at systemet er gratis. Men det skyldes bestemt også, at systemet er meget brugervenligt og ikke kræver kodnings- eller programmeringsevner hos brugeren.

Hos WordPress har du et væld af muligheder for at tilpasse din hjemmeside, så den lever op til netop dine krav og ønsker. Systemet råder nemlig over flere tusinde temaer og plug-ins, så du kan skræddersy din hjemmeside.

Blandt andet kan du vælge at tilbygge en webshop, hvis du gerne vil sælge dine produkter. Hvis du i stedet har en virksomhed, der tilbyder ydelser, har du også mulighed for at tilføje en bookingfunktion. På den måde kan dine kunder nemt bestille hos dig. Derudover har du også et utal af grafiske muligheder.

Alt dette kan du lære selv at beherske, hvis du tager på et WordPress kursus. Her bliver du nemlig klædt godt på til selv at kunne anvende WordPress.

WordPress kurser anmeldelser

I det følgende finder du derfor mine anmeldelser af syv WordPress kurser.

Efter gennemlæsningen kan du selv vurdere, hvilket WordPress kursus der passer bedst til dig.

Nem Programmering

nemprogrammering - wordpress kurser - gratis

Nem Programmering tilbyder et online WordPress kursus på dansk. Da kurset er online, kan du følge det hvorfra du vil. På kurset lærer du om de grundlæggende funktioner og muligheder, som WordPress tilbyder dig. Kurset strækker sig over 42 videolektioner, 6 timers undervisning samt muligheden for at stille spørgsmål og ubegrænset adgang.

Hvis du gerne vil vide, hvordan du opretter din egen hjemmeside eller webshop på WordPress, er dette kursus et godt valg. Efter kurset vil du kunne beherske de mest basale funktioner på WordPress. Under kurset lærer du alt fra hvordan du installerer WordPress på din computer, til hvordan du tilføjer betalingsmetoder i WooCommerce.

På kurset bliver du undervist af eksperter i WordPress, der selv har arbejdet med systemet. Hvis du har brug for yderligere viden, tilbyder firmaet også et avanceret kursus i WordPress.

IBC Kurser

IBC WordPress kurser

IBC Kurser tilbyder betalte WordPress kurser. På kurset bliver du undervist af en WordPress-ekspert. Her lærer du, hvordan du opretter og vedligeholder din WordPress hjemmeside. Kurset er på dansk og løber over 8 dage. Det kræves, at du møder fysisk op på afholdelsesstedet. Dog er selve afholdelsen splittet op, så kurset afholdes i 4 moduler, der hver især varer 2 dage.

Efter afholdelsen af et modul følger en pause på ca. 14 dage. Her har du mulighed for at tage hjem og arbejde videre med det, som du har lært. Derhjemme, såvel som på det følgende modul, har du mulighed for at stille spørgsmål til din underviser.

Efter kurset er du i stand til alt fra at installere WordPress på din computer til at kunne hastighedsoptimere din hjemmeside.

Besøg IBC »

Kursusfabrikken

Kursusfabrikken - Wordpress kursus

Kursusfabrikken tilbyder også betalte WordPress kurser. Her lærer du også alt om WordPress, så du selv bliver i stand til at oprette og vedligeholde en hjemmeside ved hjælp af systemet. På kurset bliver du undervist af en WordPress-ekspert. Kurset er betalt og på dansk. Derfor skal du møde fysisk op på ét af Kursusfabrikkens afholdelsessteder i enten København, Aarhus eller Odense.

Selve kurset løber over 2 dage, hvor du bliver undervist fra kl. 9.00-15.30. På hvert hold er der maksimalt 5 deltagere. På den måde er der mere tid til den enkelte deltager.

Undervisningen er meget hands-on og praksisnær. Efter endt kursus får du også adgang til tre måneders e-mail support, hvor du kan stille spørgsmål til dine undervisere. Kurset har desuden også en tilfredshedsgaranti. Hvis du derfor ikke er tilfreds med undervisningen, kan du få dine penge refunderet.

Hvis du skal på kursus med mindst tre andre fra din virksomhed, har I også mulighed for at få et skræddersyet kursus. I så fald skal du kontakte Kursusfabrikken.

Besøg Kursusfabrikken.dk »

WP Underviser

Wordpress underviser - WP Kursus i København

Du kan også komme på WP Undervisers WordPress kurser. Det er et betalt kursus på dansk, der kræver fysisk fremmøde på kursets afholdelsessted i enten København eller Lyngby. Kurset bliver afholdt over fem omgange, hvor du bliver undervist i 2,5 timer ad gangen. Derefter har du mulighed for at gå hjem og øve dig yderligere på det lærte. På kurset bliver du undervist af en WordPress-ekspert.

På kurset lærer du alt fra, hvordan du får installeret WordPress på din computer, til hvordan du vedligeholder hjemmesiden i dit daglige virke.

Du har også mulighed for at få et skræddersyet kursusforløb i WordPress. I så fald skal du kontakte underviseren, som herefter sammensætter et forløb, der passer til dine behov.

Besøg WPunderviser.dk »

Future Company

Future Company - Wordpress kurser

Future Company afholder et 2-dages betalt WordPress kursus på dansk. Her lærer du at arbejde professionelt med at både opbygge og redigere et website hos WordPress. Kurset foregår enten i København eller Aarhus, hvor du skal møde fysisk op fra kl. 9-15.00 to dage i træk. Undervisningen bliver varetaget af en WordPress-ekspert.

På holdene er I maksimalt fire deltagere. På den måde er god tid til den enkelte deltager og til spørgsmål. Efter endt kursus har du 3 måneders support, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til dine undervisere. Det kan være en god hjælp, når du selv arbejder videre med WordPress derhjemme.

Besøg Future Company »

WordPress kurser på engelsk

Ønsker du at udvide din søgning, så kan du selvfølgelig kigge efter udenlandske WP-kurser. På siden Udymy kan du nemt finde en lang række kurser af dygtige WP-eksperter. Her kan du læse om de forskellige kurser, sortere og bl.a. vælge mellem de bedst anmeldte.

Vi har udvalgt et par, som vi synes er superfornuftige og hvor der er garanti for god viden – for relativt få penge.

WordPress for Beginners Course

WordPress for Beginners Course

https://www.udemy.com/course/wordpress-for-beginners-course/

Hvis du ikke er bange for det engelske sprog, kan du også komme på et internationalt WordPress kursus. WordPress-eksperten Andrew Williams afholder nemlig et onlinekursus på engelsk i WordPress. Kurset er et betalt kursus, der indeholder 9,5 timers on-demand video. På den måde kan du følge kurset, når det passer dig. Under kurset lærer du alt fra at installere WordPress til den daglige vedligeholdelse.

Foruden videolektionerne, følger der også 10 artikler med, som du kan læse. Du kan tilgå kurset fra både din computer, din smartphone eller dit TV. Derudover har du altid adgang til al kursusmaterialet, når først du har betalt. Derfor har du altid mulighed for at gense eller genlæse kursusmaterialet.

Kurset tilbyder i øvrigt en 30 dages tilfredshedsgaranti, hvor du kan få dine penge refunderet, hvis du ikke er tilfreds med undervisningen eller udbyttet.

WordPress for Beginners – Create a Website Step by Step

WordPress for Beginners – Create a Website Step by Step

https://www.udemy.com/course/wordpress-for-beginners-create-a-website-blog-step-by-step/

Webudvikleren Brad Schiff tilbyder også et betalt online WordPress kursus på engelsk. Her lærer du også om alt fra installationen af WordPress til hvordan du vedligeholder hjemmesiden til daglig. Kurset består af 4,5 timers on-demand video. På den måde kan du uddanne dig i WordPress, når det passer ind i dit skema.

Foruden videolektionerne får du også en artikel med, som du kan læse. Når kurset er betalt, har du desuden adgang til al materialet resten af dit liv. Du kan følge kurset fra både din computer, din smartphone eller sågar dit TV.

Opsummering og udkåring af favorit WP-kursus

Når du gerne vil på WordPress kursus, er der flere forskellige faktorer, som du bør holde øje med. De bliver kort oplistet her:

  • Hvem afholder kurset?
  • Er det online eller med fysisk fremmøde?
  • Er kurset betalt eller gratis?
  • Hvad lærer du under kurset?
  • Kan du få hjælp efter kurset er afholdt?

Nem Programmering er vores favorit!

På baggrund heraf vil vi gerne udpege Nem Programmering som favoritten, når du gerne vil på WordPress kursus. Her bliver du undervist af eksperter, som har en stor viden og know-how om WordPress.

Kurset er online, så du kan deltage, uanset hvor du måtte befinde dig i landet – eller verden. Som en ekstrabonus er kurset også gratis. Derfor skal du altså ikke investere penge, når du gerne vil på WordPress kursus.

Under kurset lærer du om alt fra installering af WordPress på din computer, til hvordan du selv kan vedligeholde din hjemmeside.

Efter afholdelsen af kurset har du altid adgang til alt materiale. Derfor har du også altid mulighed for at gense eller genlæse materiale, hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil have noget opfrisket.

Se også: SEO kursus

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

Skriv en kommentar