Affiliate dashboard: indtjening og klik-data overblik, mine 3 anbefalinger

Hvis du er seriøs med din affiliate marketing, så ved du, hvor vigtigt det er at tracke dine data. For at optimere din affiliate forretning og bruge tiden bedst muligt skal du vide, hvilke af dine sider og links der tjener penge, og hvilke der ikke gør. Et affiliate dashboard samler data, holder øje med kommissioner og hjælper med at planlægge en værdiskabende indsats.

Har du mere end en enkelt affiliate side, og får du trafik fra kanaler som YouTube, sociale medier eller betalte annoncer? Så kender du udfordringen med at holde styr på indtjeningskilderne – og her kommer et affiliate dashboard ind i billedet.

Jeg giver dig 3 bud på affiliate dashboards, som kan øge din indtjening med mindre arbejde.

Et affiliate dashboard hjælper dig med at:

 • Samle værdifulde data – Dashboardet henter, samler og præsenterer de data du ønsker, så du hurtigt og let kan få et samlet overblik over alle klik, udbetalinger og samlet trafik.
 • Øge din indtjening – Med de indsamlede data skal du ikke længere basere din indtjening på mavefornemmelse, men på valide og troværdige informationer.
 • Optimere dit tidsforbrug – Glem alt om excelark og manuelle indtastninger. Affiliate dashboardet henter automatisk de data, du beder om og præsenterer dem på en overskuelig måde.

Mine bud på de 3 bedste affiliate dashboards

De senere år er der kommet adskillige affiliate dashboards på markedet, som hver især tilbyder at samle og præsentere dine data. Her får du mine bud på de 3 bedste affiliate dashboards, der findes lige nu.

Wecantrack

Wecantrack - affiliate dashboard

Wecantrack er uden tvivl et af de mest populære dashboards på markedet. Wecantrack blev lanceret i 2019 og udvikles fortsat med nye funktioner og features.

Det er også Wecantrack som jeg selv bruger og jeg er meget tilfreds med det.

Her får du:

 • Mulighed for integration med over 300 netværk
 • Et gennemtestet system med mere end 5.000 brugere
 • Gratis version til mindre affiliates eller til test
 • Mulighed for brugertilpasning af dashboardet
 • Import af data via CSV eller fra Google Sheets

Se den fulde liste over funktioner og priser her

Brugere verden over roser Wecantrack for at have en overskuelig brugerflade, der kan tilpasses efter behov. Der lægges vægt på, at Wecantrack egner sig lige godt til den lille og nystartede affiliate som til den store organisation med mange medarbejdere.

Heylink

Heylink - affiliate dashboard

Hos Heylink er der mulighed for at vælge en gratis prøveversion med begrænsede muligheder og derefter opgradere til betalte versioner i den skala, din forretning kræver.

Heylink tilbyder bl.a.:

 • 4 versioner til forskellige størrelser affiliates
 • Avanceret rapporter og analyser af data
 • Statistik over konvertering fra sider og links
 • Prettylinks, der gør dine links mere troværdige
 • Wordpress plugin til nem og hurtig installation

Heylink er et dansk program, der automatiserer administration af affiliatelinks og gør det lettere at øge omsætningen og vælge de programmer, der giver størst afkast.

Se priser og sammenlign de enkelte versioner

Affilimate

Affiliatemate - affiliate dashboard

Affilimate har ikke en gratis version, men i stedet kan du oprette en 15 dages prøveversion, så du har god tid til at teste funktioner og muligheder, inden du beslutter, om du vil opgradere til en betalt version.

Hos Affilimate får du:

 • Et dashboard, der integrerer med over 100 netværk
 • Et system, der kan installeres af alle på få minutter
 • Overblik over det indhold, der giver dig bedst indtjening
 • Heatmaps, der viser de links, der konverterer bedst
 • Automatisk overvågning af alle affiliatelinks på din side

Affilimate roses for at være nemt at sætte op og ikke kræve besværlig installation. Programmet ligger i den prismæssigt høje ende og henvender sig primært til affiliates med høj indtjening.

Se alle funktioner i Affilimate her

Min egen favorit

Det kan være svært at overskue de enkelte dashboards og deres funktioner og priser. Min egen favorit er Wecantrack, der tilbyder integration med alle de mest anvendte affiliatenetværk. En stor fordel er desuden, at du kan indlæse data fra affiliateaftaler, du har lavet med virksomheder uden om et netværk, så du ikke mister værdifulde data.

Wecantrack er simpelt af installere, og hvis du bruger Wordpress, skal du blot hente et plugin, som sørger for installationen. Når først installationen er på plads, skal du bare tilføje de websites, kanaler og datakilder du vil overvåge, og så er du i gang.

Wecantrack kan bruges af affiliates på alle niveauer. Uanset om du driver en enkelt hjemmeside med nogle få affiliatelinks, eller du er en del af en større organisation med mange trafikkanaler, vil du kunne drage nytte af det overskuelige dashboard og den uvurderlige information, det giver.

Når du har testet den gratis udgave af Wecantrack og vil opgradere til en betalt version, kan du vælge at betale månedsvis eller for et år ad gangen. Hvis du betaler årligt, får du 2 måneders rabat, som bestemt er værd at tage med.

Et affiliate dashboard øger din indtjening

Hvis du vil øge din affiliate indtægt og tage din forretning til et højere niveau, kommer du ikke uden om et affiliate dashboard. Her får du så meget hjælp til at træffe de rigtige beslutninger, at du vil undre dig over, hvordan du tidligere har overlevet uden denne betydningsfulde information.

3 spørgsmål og svar om affiliate dashboards

Hvis du stadig er i tvivl, så læs svarene på de tre spørgsmål, der ofte stilles i forbindelse med affiliate dashboards.

Hvordan kan du tracke affiliate salg?

For en affiliate er det vigtigt at kunne måle den samlede indtægt på tværs af programmer og netværk. Det kan du lettest gøre med et affiliate dashboard, der samler alle data og præsenterer dem på en overskuelig måde.

Hvad er de vigtigste affiliate nøgletal?

De vigtigste nøgletal varierer, alt efter hvilken affiliate forretning du driver. De mest almindelige nøgletal er trafik fra klik, kommissioner fra affiliate programmer, konverteringsgrad, og hvilke programmer der giver dig bedst indtjening.

Hvad koster et affiliate dashboard?

Flere af programmerne har prøveversioner, hvor du gratis kan teste funktionaliteten af. Herefter starter priserne fra ca. 500-600 kr. og stiger i takt med antallet af netværk, du vil overvåge og mængden af klik og sessioner.

Læs også: Tjen penge online

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

Skriv en kommentar