Hvordan ser din Facebook-side ud for andre?

Kunne du tænke dig at se, hvordan din Facebook-profil ser ud for andre end dig selv?

Uanset om det er din kommende arbejdsgiver eller din kommende date der tjekker din Facebook-profil, så kan det være nyttigt at se, hvordan din profil ser ud for offentligheden.

Det er faktisk utroligt let at finde ud af, hvordan din profil ser ud, hvis du bare følger nedenstående guide.

  1. Få vist som…

facebook1

Det første, du skal gøre, er at klikke ind på din tidslinje. I nederste højre hjørne af dit coverbilled, finder du en boks, hvor der står ’Aktivitetslog’. I højre side af boksen, er der et ikon med en pil der peger nedad. Klik her – og klik efterfølgende på ’Få vist som…’

  1. Offentligt

facebook2

Når du har udført første skridt, vil du komme til en side, der viser hvordan din side ser ud for den almindelige bruger – altså, en der ikke er på din venneliste. Scrol ned af din tidslinje for at se, hvilke indlæg der er tilgængelige for offentligheden. Du kan også klikke dig igennem dine billeder, så du kan sørge for at festbilleder, osv. ikke dukker op for andre end dine venner.

  1. Få vist som en bestemt person

facebook3

Vil du vide, hvordan din side fremtræder for en specifik person, så kan du vælge at klikke på ’Få vist som en bestemt person’-fanen. Du har nu mulighed for at browse igennem din side for at se, hvordan den ser ud for en bestemt ven. Lettere bliver det ikke!

Har du et smart lille tricks som du gerne vil dele omkring facebook eller har du kommentarer, så skriv løs herunder – læs også min guide til at lave en gratis hjemmeside her.

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

3 kommentarer til “Hvordan ser din Facebook-side ud for andre?”

  1. Hej. Jeg syntes ikke det er muligt at se sin profil på den måde du beskriver, eller er det måske bare mig?

    Svar

Skriv en kommentar