Timeregistrering – derfor bør du bruge et timeregistreringssystem

Du har sandsynligvis hørt det før – timeregistrering er vigtigt! Timeregistrering er nøglen til at forstå, hvordan du bruger din tid personligt og i din virksomhed. Det er nøglen til produktivitet, indsigt og et godt overblik.

Men timeregistrering er ikke kun vigtigt for at holde øje med, hvordan du selv bruger din tid. Det er lige så essentielt i forhold til medarbejderne i din virksomhed m.m. Men det kan være svært at holde styr på det hele med timeregistrering, hvis du ikke gør det på en effektiv måde.

Her kan det være en fordel at gøre brug af et timeregistreringssystem. Mange systemer skal du i dag betale for, men du kan også vælge at anvende et tidsregistrering gratis program for at se, om det er noget for dig. Ønsker du tidsregistrering gratis, kan du tage et kig her i artiklen for at finde et godt system.

Hvad er et timeregistreringssystem?

Hvad er et timeregistreringssystem? -Timeregistrering

Lad os starte med det grundlæggende. Timeregistrering refererer normalt til, hvordan en virksomhed kan holde øje med, hvordan tiden bliver brugt. Det kan nemlig i mange tilfælde være fordelagtigt for en virksomhed at have et overblik over, hvor meget tid der bliver brugt på forskellige opgaver. Og det kan du få med et timeregistreringssystem.

Din virksomhed kan drage fordel af timeregistrering på flere områder. Eksempelvis sørger det for en langt nemmere faktureringsproces, når der skal sendes fakturaer til kunder. Derudover er det muligt at sikre, at lønudbetalingerne er korrekte til dine medarbejdere.

Men timeregistrering kan foregå på en lang række af måder. Det kan både være manuelt ved brug af timesedler m.m., eller det kan være med hjælp til et digitalt timeregistreringssystem samt en timeregistrering app.

Når du leder efter et timeregistreringssystem til din virksomhed, er det essentielt, at du finder et system, der er tilpasset til netop virksomhedens behov.

Timeregistrering: Test af ét af de bedste systemer

Herunder kigger jeg nærmere på et timeregistreringssystem, som du kan bruge gratis, hvis du ønsker det. Det kan give dig et større indblik i, om det er et tidsregistrering gratis program for dig eller ej.

#1: Timevo (Portlr)- nemt & gratis prøveperiode

Timevo giver dig mulighed for at benytte et smart og simpelt timeregistreringssystem. Systemet findes som en gratis version, hvor du får fuld adgang til alle funktioner gratis i de første 30 dage. Ønsker du tidsregistrering gratis, kan du prøve dem af og hvis du kan lide systemet kan du vælge at blive betalende kunde efter de første 30 dages prøveperiode.

Med Timevo er det muligt for fem brugere at anvende systemet. Derudover kommer gratisversionen med mange forskellige funktioner såsom: Ubegrænset tidsregistrering, ubegrænset antal kunder, ubegrænset antal projekter og eksporterbare rapporter i CSV- og PDF-format.

Yderligere er der fri adgang til apps med denne version. Hvis du leder efter en tidsregistrering app gratis, kan dette være en løsning. Systemet kommer nemlig i form af en app til både Android og iOS, så du kan tidsregistrere på farten. Udover at du kan bruge appen, så fungerer TimeOps også direkte fra din computers browser.

Ved brug af Timevo kan din virksomhed få et lynhurtigt overblik over alle registreringer i virksomheden. Samtidigt bliver det nemmere at holde styr på både projekter, kunder og medarbejdere.

Her et par af de funktioner der følger med:

 • Hurtigt og super simpel tidsregistrering
 • Registrer når du er på farten med mobil app
 • Hurtigt overblik over tidsforbrug
 • Hold styr på kunder og projekter

Fordele ved at tidsregistrere med et digitalt timeregistreringssystem

Fordele ved at tidsregistrere med et digitalt timeregistreringssystem - Timeregistrering

Der er rigtig mange fordele ved at benytte sig af tidsregistrering med hjælp fra et digitalt timeregistreringssystem. Selvfølgelig er der for nogen ulemper ved dette, men for langt de fleste virksomheder er det kun en fordel.

Som virksomhed er det nemlig vigtigt, at der er et overblik over tiden men hensyn til flere områder. Først og fremmest er det vigtigt, at din virksomhed kan fakturere kunder nemt og nøjagtigt, når det kommer til opgaver, der er blevet løst.

Hvis tiden ikke er blevet estimeret korrekt, vil kunden enten betale for meget, eller din virksomhed vil blive betalt for lidt. Det er ikke særlig godt for hverken kunden eller virksomheden, men det kan undgås med et digitalt timeregistreringssystem.

En anden fordel er, at hvis der er medarbejdere, som bliver aflønnet på timebasis i virksomheden, vil udbetalingen af lønnen også være meget mere enkel og ligetil med hjælp fra digital timeregistrering. Ved brug af et digitalt system kan din medarbejdere nemt og hurtigt indtaste deres arbejdstider, hvorefter udbetalingen af lønnen kan ske hurtigere og korrekt.

Yderligere kan det for mange virksomheder være svært at holde styr på fysiske ugesedler eller Excel-ark. Dette undgår din virksomhed med et digitalt system, da dette er et system, som gemmer alle informationer. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig, om alle informationer er tilgængelige, gemte eller lignende. Alt vil altid være nemt at finde for dem, der har brug for de forskellige informationer.

Hvordan virker timeregistrering?

Hvordan virker timeregistrering

Timeregistrering og tidsregistrering kan, som tidligere nævnt, fungere på flere forskellige måder. Der er ikke to virksomheder, som er ens, hvorfor timeregistrering heller ikke fungerer på præcis den samme måde i forskellige virksomheder.

Men der findes helt generelt et par metoder i forhold til, hvordan timeregistrering virker i en virksomhed.

I dag er der eksempelvis nogen erhverv og virksomheder, som benytter sig af ugesedler i en fysisk form. Ugesedler håndværker er blandt andet stadig den dag i dag utrolig populært.

En ugeseddel er et papir med et overblik over arbejdstider, hvorefter denne seddel bliver afleveret, når ugen er gået. Herefter kan virksomheden få et overblik over, hvor mange timer den specifikke medarbejder har arbejdet og udbetale løn i henhold til ugesedlen.

Dog foregår det ikke altid længere på denne måde. Det er nemlig også muligt at gøre brug af for eksempel en ugeseddel app. Desuden har digitaliseringen vundet et stort indpas hos virksomheder, når det kommer til timeregistrering.

Derfor er det ligeledes populært at anvende et Excel-ark, hvor arket kan justeres, så det passer optimalt til din virksomheds behov. Sidst men ikke mindst findes der i dag digitale timeregistreringssystemer.

Med et digitalt timeregistreringssystem eller en timeregistrering app foregår det hele via computeren eller mobilen. Fordelen ved at gøre brug af et digitalt system eller en app er, at alle informationer er lettilgængelige, og der kan ikke mistes nogen oplysninger, da det ikke findes i en fysisk form.

Dog er det muligt at vælge mellem et hav af forskellige digitale tidsregistreringssystemer i dag, hvorfor det kan virke uoverskueligt og forvirrende. I sådan et tilfælde er det en god idé at afprøve et tidsregistrering program gratis for at finde ud af, om det lever op til dine og din virksomheds ønsker.

Har din virksomhed brug for et digitalt timeregistreringssystem?

Har din virksomhed brug for et digitalt timeregistreringssystem - Timeregistrering

Men hvem har så brug for et timeregistreringssystem? Det er der rent faktisk mange virksomheder, som har. Om din virksomhed netop er en af dem, er noget, du skal gøre op med dig selv. Her er der flere spørgsmål, du kan spørge dig selv, så du kan finde ud af, om du bør implementere et digitalt timeregistreringssystem i din virksomhed.

 • Har du brug for at få et overblik over medarbejderes opgaver og tidsforbruget på disse opgaver?
 • Har du brug for at foretage præcise og hurtige faktureringer til kunder, der har fået udført arbejde på timebasis?
 • Har du medarbejdere, der ikke sidder på kontoret, men i stedet foretager fjernarbejde?
 • Ønsker du at optimere arbejdsprocesserne i din virksomhed?
 • Skal du give dine kunder arbejdsrapporter med tidsregistreringer?
 • Vil du gerne af med fysiske ugesedler?
 • M.m.

I bund og grund kommer det an på, hvad du mener vil være bedst for din virksomhed og dine medarbejdere. Med et digitalt timeregistreringssystem bliver processen ofte meget nemmere og mere overskuelig.

Se også: Internet / bredbånd til erhverv

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

2 kommentarer til “Timeregistrering – derfor bør du bruge et timeregistreringssystem”

 1. Fantastisk værktøj! Det ville være interessant at prøve det. Mange tak for nogle gode artikler, som beskriver tingene på en god og “letforståelig” måde!

  Svar

Skriv en kommentar