Simply.com anmeldelse 2024 – Komplet og dybdegående gennemgang

Simply.com der tidligere hed UnoEuro er uden sammenligning Danmarks største udbyder af almindelige webhoteller med over 500.000 hostede løsninger og 100.000 af tilfredse kunder er de svære at komme uden om når man som potentiel køber sidder og leder efter et webhotel til sin hjemmeside. 

Tager man et kig på deres Trustpilot score de topkarakterer med 4.9/5 stjerner fordelt på over 7.000 anmeldelser her i 2023. 

Jeg har personligt brugt Simply.com siden tilbage i 2006, hvor de stadig hed UnoEuro og har været godt tilfreds med deres produkt og service – det er også dem jeg bruger til min personlige sider kristianole.dk og nordthailand.dk

Rabatkode

RABATKODE = “3GRATIS”

 • 3 måneders ekstra webhosting

De første mange år slog de sig på at man kunne få deres hosting til “Uno Euro” alstså, 1 euro, hvilket gjorde dem til en eftertragtet discount løsning.

Men tilbage i 2020 valgte de helt at få væk fra det navn og skiftede her navn til Simply.com op til navneskiftet, var de allerede begyndt at lave om på deres prisstruktur, hvor man godt nok stadig kan få et webhotel helt ned til 5 kr / måned det første år, hvorefter prisen så også stiger til 56 kr. / måned de efterfølgende år. 

Men hvad får man egentlig for pengene når man køber et webhotel hos Simply.com og er de 56 kr / måned de efterfølgende år godt givet ud? 

Det vil jeg forsøge at give dig et svar på her i artiklen, hvor jeg giver dig den komplette gennemgang af deres kontrolpanel – jeg gennemgår hver enkelt menupunkt i panelet og de funktioner man finder her, så du har den helt rigtige information til at træffe valget. 

Gennemgang af Simply.com kontrolpanel

Når du har købt et webhotel hos Simply.com er det første der sker at du modager nogle forskellige mails fra dem med de login informationer der følger med et webhotel. 

Du bliver derudover bedt om at oprette en Simply.com bruger, som er det login du bruger til at logge ind på dit kontrolpanel. 

Når brugeren er oprettet kan du logge ind og så er det første der møder dig dette: 

gennemgang af Simply kontrolpanel - Simply anmeldelse

Lad os tage et kig på hvad det er du bliver præsenteret for her. 

Ude i venstre side har vi menuen med de forskellige områder i dit kontrolpanel – jeg vil som nævnt gå igennem de vigtigste af dem her i artiklen, så du kender funktionerne inden du eventuelt køber hosting hos dem. 

Startsiden eller administrationen som vi er på her i kontrolpanelet viser i toppen hvilket webhotel du har købt. Her ved nordthailand.dk er det en “Basic Suite” som er det mindste webhotel de tilbyder og som er mere end rigeligt til små og mellemstore hjemmesider. 

Det smarte ved Simply.com er, at når du skal bruge mere plads eller flere ressourcer pga. din hjemmeside har fået mere trafik så er det nemt at opgradere, hvilket kan gøres ved at trykke på “Opgrader” og så kan man her opgradere til en større løsning, uden at skulle tænke på at skifte koder etc. Det virker selvfølgelig også den anden vej, så man nemt kan nedgradere igen. 

Du har også mulighed for at forny dit produkt her på startsiden samt du kan få et godt overblik over dine “loginoplysninger” til dit Simply.com webhotel. 

Under de tre fremhævede knapper som jeg lige har gennemgået herover kommer der nogle mindre knapper, hvor man blandt andet kan vælge at ændre sine adgangskoder, overdrage produktet, ombytte produktet eller anmode med “Auth ID flytning”. 

Overdragelse af ens produkt er en god funktion at bruge, hvis du på et tidspunkt sælger din hjemmeside eller virsksomhed og skal overfører det til den nye ejer. 

Vedr. “Auth ID” så er det hovedsageligt en funktion der bruger hvis du skal skifte ejer på et .com domæne – hvis man skal skifte ejer på et ..dk domæne, sker dette igennem dk-hostaster selvbetjening. 

Herunder kommer der igen tre fremhævede bokse med: Website, E-mail og DNS

Disse er nogle af de vigtigste og mest benyttede funktioner i kontrolpanelet og du kan også finde links til dem menuen i venstre side. 

Lad os tage et nærmere kig på “Website” her i næste afsnit. 

Website området i Simply.com kontrolpanel

Website området er nok et af de steder jeg besøger mest når jeg logger ind på Simply.com. 

Her har du nogle af de vigtigste funktioner i kontrolpanelet og dem tager vi et kig på her: 

website området i Simply kontrolpanel - anmeldelse

Det første du ser er en graf med antal request som din webhotel har modtaget på serveren. 

Dette er IKKE antal besøgende på din hjemmeside, men et billede af de request/jobs som serveren modtager når din hjemmeside er online – det er f.eks også når Google robot er forbi din side. 

Herunder vises der CPU, hukommelse, PHP-tråde og Diskplads. Og nu tænker du måske at det lyder lidt ligesom det, der er inde i en computer og det er helt korrekt. 

For et webhotel er i teorien en computer eller server som man kalder det, som står hos Simply.com, hvor filerne til din hjemmeside ligger på fysisk. 

Du får her et godt indlbik i hvilke type af ressourcer din hjemmeside bruger og om det er på tide at opgradere pga. enten diskplads mangel eller CPU. Som du kan se på de små grønne pile ved hvert punkt, har Simply.com gjort det nemt og brugervenligt hurtigt at opgradere servicen, hvis man står og mangler plads for eksempel. 

HTTPs beskyttelse (SSL) hos Simply.com

Her kan du sørge for at din hjemmeside er krypteret og sikker at besøge, hvilket er blevet et must-have at have på sin hjemmeside den dag i dag, da det også er noget søgemaskinerne så som Google vægter højt. 

Det gode ved SSL hos Simply.com er, at det er super brugervenligt OG gratis at aktivere hos dem. 

Jeg har lavet en video omkring dette, som du kan se her: video link (bemærk at det er fra deres gamle kontrolpanel)

Men lad os også tage et kig på det her i artiklen. 

På siden vi bruger som eksempel her i artiklen er der allerede aktiveret HTTPS som bekræftes ved at kigge på siden i f.eks Chrome- her skal der vises en lille hængelås ud for domænenavnet: 

HTTPS i chrome browser

Når man som ny kunde har købt et webhotel hos Simply.com og vil aktiere SSL på sit domæner er det blot at klikke ind på dette område i kontrolpanelet og så vælge “ Let’s Encrypt” som er gratis og trykke aktiver – herefter vil det se sådan her ud: 

HTTPS beskyttelse - SSL - i Simply kontrolpanel

Bemærk, at det godt kan være en god ide lige at vente nogle timer med at aktivere SSL, da domænet først lige skal pege på Simply.com servere (DNS) og dette kan tage op til 12 timer, men sker i de fleste tilfælde indenfor få timer ved .dk domæner hos Simply.com. 

Domænealias hos Simply.com

Domænealias eller ekstra domæner på dit wenhotel som jeg kalder det er en anden vigtig og meget fordelagtig funktion på dit Simply.com webhotel.

Det betyder nemlig at du kan oprette flere domæner under ét webhotel, hvilket du også kan se som en del af deres produkt her: 

domænealias hos Simply

Der er dog lige nogle ret vigtigt punkter vi skal tage et nærmere kig på her og som er vigtige at kende for dig som potentiel kunde. 

Det er helt korrekt at du kan tilføje så mange domæner/aliaser til f.eks Basic Suite som du ønsker, men ved Basic Suite har du kun 2 MySQL databaser, hvilket vil sige at hvis du har mere end 3 forskellige domæner, så skal de begynde at dele database, hvilket godt kan være noget rod på sigt. 

En anden ting er e-mails – du får kun mulihed for at oprette mails til det primære domæne, hvilket også er det eneste domæne du kan sende mails fra. 

Det vil sige, at hvis du tilknytter et domænealias og vil sende mails fra det, så kan det ikke alde sig gøre, uden at du opgradere dette alias til sit eget webhotel. Du kan godt oprette et mail-alias der modtager mails – men du kan ikke sende fra domænealias. 

En anden ting der er vigtig at nævne er, at hvis du på et tidspunkt vælger at opgradere dit domænealias til sit eget webhotel, så er dette ikke lige så nemt som hvis du f.eks vil opgradere eller nedgradere et eksisterende webhotel. 

Når du vil ogpradere et domænealias til sit eget webhotel kræver det først at du tager en backup af hjemmesiden – denne backup skal så uploades og installeret på det nye webhotel som du har opgraderet til. 

Hvis det er Wordpress som du bruger til din hjemmeside er dette heldigivs forholdsvist simpelt at gøre med et plugin som Duplicator, men det kræver stadig at man ved hvad man laver og har en del tekniks kunnen eller får hjælp. Bemærk at dette ikke er noget Simply.com hjælper med – de henviser til at man får hjælp til det eller selv gør det. 

Subdomæner hos Simply.com

Det næste punkt under “Website” er subdomæner, hvilket man blader sammen med domænealias – men det er vigtigt at påpege at der her er tale om to meget forskellige ting. 

Subdomæner er et “under” domæne på dit eksisterende domæne til webhotellet – så hvis jeg oprettede et subdomæne på kristianole.dk villle det hedde subdomæne.kristianole.dk

subdomæner hos Simply

Det man normalt bruger et subdomæne til er hvis man vil lave et nyt design på sin hjemmeside og gerne vil have et test område, hvor man kan arbejde inden man ligger det online. 

Det kan også bruges til kamapgne undersider, som man ikke ønsker bliver en del af ens primære domæne struktur. 

Det er også meget brugt til sprogversioner – her vil jeg dog anbefale at gøre brug af undermapper i stedet, så hvis du vil lave sprogsversioner, så brug undermappe som f.eks: kristianole.dk/se/ hvor din svenske version af siden ligger. 

Så som udgangspunkt anbefaler jeg udelukkende at du bruger subdomæner til test miljø også kaldet “staging”. 

Managed WordPress hos Simply.com

Det næste punkt under “Website” er “Managed WordPress” som også har sit eget menupunkt ude i venstre side af menuen. 

Mangaged WordPress har et lille ikon her i januar 2023, hvor der står “nyt”, hvilket det også er. Det er en ny funktion som blev lanceret tilbage i november 2021. 

WordPress er verdens største CMS, som jeg også har lavet et helt indlæg om her, og det mest brugte system til hjemmesider i Danmark også. 

Og mit gæt er, at det nok er over 90% af alle hjemmesider der er hosted hos Simply.com benytter sig af WordPress – så det giver rigtig god mening, at man nu kan styre WordPress installationen via Simplys kontrolpanel. 

Managed WordPress hos Simply

Det er lavet til at håndtere de mest almindelige funktioner i WordPress installationen, uden at skulle logge ind i selve WordPress på hjemmesiden som man normalt ville skulle gøre. 

Som du kan se på screenshot af kontrolpanelet herover, så er det første man ser en stor knap til selve WordPress installationen – den her vil blot føre dig hen på ditdomæne.dk/wp-admin/

Det næste du ser er at du kan “Vælg en anden installation” – det her er hvis du har flere WordPress sider hosted på samme webhotel. 

Ude til højre ser man et hurtigt overblik over de ressourcer som selve WordPress siden burger herunder: CPU, hukommelse og PHP-tråde. 

De næste punkter er de “smarte” af dem hvis du spørger mig. 

Det er her, hvor du faktis kan styre din WP installation uden at skulle logge ind i den. 

Lad os gennemgå dem kort her:

 • Opdater WordPress: Her kan du ved et klik opdatere selve WordPress installationen og de plugin der ligger der. 
 • Optimer WordPress: Her kan man få Simply.com til at kører nogle optimeringsfunktioner der optimere ens database, man  kan også sikre sig at man kører den optimale version af PHP til WordPress samt få den til at installerer et Cache-plugin der får hjemmesiden til at loade hurtigere. 
 • Reparer WordPress: Super god funktion der mange gange kan redde din WordPress installation, hvis der er opstået uventet problemer med den. Reparer funktionen er nok den jeg først ville benytte mig af, hvis der var nogle problemer med WordPress og hvis det ikke løste problemet, ville jeg få kørt en backup på. 
 • Nulstil adgangskode: Også en rigtig god og nyttig funktione, hvor du kan nulstille adgangskoden for den primære bruger “admin”. 
 • Kopier til testmiljø: Som du nok kan huske fra afsnittet om “subdomæner” så kan du her oprette et helt testmiljø af din nuværende WordPress installation på et subdomne – super nemt ved et klik på en knap.
kopier til testmiljø i managed WordPress Simply

Ovenstående er dem jeg mener er de vigtigste funktioner under Managed WordPress. 

Der er også en gul boks der viser om man har nogle plugins der trænger til at blive opdateret, hvilket er en god ide at holde øje med løbende, da uopdaterede plugins, kan være et sikkerhedshul på din hjemmeside. 

File Manager området hos Simply.com

File Manager området hos Simply

Her kan du styre alle dine filer – uploade og slette. Bemærk at det her er et område du kun skal benytte dig af, hvis du virkelig ved hvad du laver. 

Som udgangspunkt vil det være nok at arbejde via Mangaged WordPress eller inde i selve WordPress installationen. 

File Manager bruger jeg hovedsageligt, hvis jeg skal tilføje en bekræftelse html fil fra Google Webmastertool, så uploader jeg denne til roden af det domæne jeg vil bekræfte at jeg ejer. 

Det er også her at jeg uploader min ads.txt fil fra Google Adsense på de sider jeg har dette på. 

Så det er stadig et rigtig godt område at have adgang til, men samtidigtigt et sted, hvor man skal vide hvad man laver. Man kan også tilgå sine filer via en FTP klient – her fortrækker jeg at bruge FileZilla. 

Dine filer som er online ligger i den mappe under File Mangager som hedder “public_html”. 

Når du er på forsiden af File Mangager kan du også hurtigt se, hvor meget pladsforbrug din hjemmeside bruger. 

1-Click install i Simply.com´s kontrolpanel

Det her ern en funktion som man efterhånden finder ved de fleste webhotel-udbydere – forskellen er hvor brugervenligt de har gjort det for dig og her synes jeg generelt at Simply.com score gode point i brugervenlig. 

1-Click install i Simplys kontrolpanel

Når man klikker ind får man hurtigt et overblik over de mest populære systemer som man kan installerer og bruge til sin hjemmeside. 

Der er både til almindelige hjemmesider så som WordPress, men du finder også shop systemer så som PrestaShop og Joomla. 

Det smarte ved 1-Click er, som du nok havde gættet, at man ved et klik kan installerer det system man vil bruge til ens hjemmeside. 

De fleste vil her nok vælge WordPress og som du kan se, er der nogle forskellige at vælge imellem. Jeg vil her anbefale at tage den der bare hedder “WordPress” hvor du får en installation med de mest almidnelige plugings pre-installeret. 

Når du klikker dig ind på f.eks “WordPress” ser det sådan her ud: 

1-click install af WordPress i Simply

Her kan du så vælge det domæne du vil installerer WordPress på, vælge et brugernavn, et password, en mail-adresse samt et navn til din hjemmeside – alle de ting her kan du altid nemt ændre igen når du har kørt installationen. 

Husk også at vælg “Language” / “sprog” og sæt det til dansk, hvis det er en dansk hjemmeside du laver. 

Simply.com E-mail opsætning i kontrolpanelet

Næste menpunkt under “1-Click” er “E-mail” – dette er også et meget vigtigt område og selvfølgelig noget vi tager et nærmere kig på her i artiklen. 

Når du har en hjemmeside med dit eget domæne, kan du oprette en tilhørende mail, eller det vil sige – du kan faktisk oprette så mange du har lyst til. Det der begrænser dig er den plads dine e-mails kommer til at bruge. 

Simply E-mail opsætning i kontrolpanelet

Som du kan se, så får man først et overblik over de mails man har optettet. Man får muligheden for at oprette en ny e-mail konto samt flere nyttige funktioner. 

Lad os først tage et kig på at oprette en ny mail konto.

Tryk på den store lilla knap, hvorefter du ser dette: 

opret ny e-mail konto hos Simply

Her kan du så vælge et navn til din mail samt en adgangskode. 

Herefter kan du oprette mailen på din telefon, computer og bærbar i den mail-klient du nu engang bruger til dagligt. 

Hvis du ikke bruger en mail-klient kan du selvfølgelig også benytte dig af webmailen

https://webmail.simply.com/ her kan du logge ind med din mail adresse som du har oprettet og kodeordet du valgte. 

Hvis man går tilbage til E-mail administration overblikket, vil man også kunne se at man kan oprette vidersendelser – det er noget jeg tit selv bruger, så en mail fra f.eks “[email protected]” bliver automatisk vidersendt til min primære mail på [email protected] og jeg derved at fri for at kører check på begge mail-adresser løbende. 

En anden smart funktion er at du kan opsætte en “Catch-all” mail. Det betyder at du har én mail-adresse der opsamler alle de forskellige mails der ryger ind til de mail kontoer der er oprettet på det pågælgende domæne. 

En anden nyttig ting er den lille livredderkrans ikon, når du klikker på det bliver du ledt hen til oversigten over dine login informationer etc.

DNS styring i Simply.com´s kontrolpanel

DNS eller “domæne navne server” som det står for er et andet ret teknisk område som du selv har mulighed for at styre via Simply.com kontrolpanel.

Jeg vil her, ligesom med File Mangager området, anbefale dig kun at arbejde med DNS, hvis du virkelig ved hvad du laver, da de forkerte ændringer kan gøre at din hjemmeside ikke kan tilfgås eller at din mail stopper med at fungere. 

På den anden side er det rart at have muligheden for at lave ændringer her og hvis man ikke selv har lyst itl det, kan man altid få en ekspert til at guide og hjælpe. Det vigtigste er, at man har adgangen til DNS delen og derfor ikke skal igennem Simply.com support for at lave ændringerne. 

DNS styring hos Simply i deres kontrolpanel

Bemærk, at hvis du har et .dk domæne, så skal du lave selve ændringerne af dine navneservere hos dk-hostmaster via deres selvbetjening, det er IKKE noget du kan gøre via Simply.com kontrolpanel. Du kan godt skifte DNS på andre TLDer, men ikke på .dk

Et eksempel på, hvor det er nødvendigt at skifte dine navneservere er hvis du f.eks vælger at beholde dit domæne hos Simply.com, hvor de kan står for DNS delen og du så rykker selve hjemmesiden over på et andet webhotel – her kommer skift af navneserver ind i billedet, da du så skal pege navneservere/domænet over på en ny host – og som sagt gøres dette via dk-hostmaster selvbetjening hos danske domæner. 

De næste punkter i kontrolpanelet er database delen så som: MySQL og MS SQL – dette vil jeg ikke gå i dybden med i denne guide, da det er noget de færreste kommer til at rode med selv. Men sig til hvis du har spørgsmål omkring det, så guider jeg dig gerne. 

Driftstatus hos Simply.com

Med over 500.000 hostede løsninger kan det ikke undgåes at der nogen gange sker en fejl på en server, et mailsystem, SQL server eller på en navnserver. Der er rigtig meget teknik, software og hardware der skal gå op i en højere enhed, for at man ikke får nedetid. 

Det er uden tvivl også en af grundende til, at Simply.com de seneste par år har hævet priserne, så de kan følge med her og sørge for at man har den bedste oppetid mulig samt at serverne ikke bliver hacket. 

Under driftstatus i kontrolpanelen, får du et hurtigt og godt overblik over den aktuelle situation og om der er noget der ikke er som det skal være. 

Driftstatus hos Simply

Det sker heldigvis meget sjældent at f.eks en server er nede og når det sker, så er Simply.com hurtigt på pletten og får det fixet. 

Et godt tool, som jeg selv bruger er UptimeRobot, hvor du  kan tilføje din hjemmeside og få en besked hvis den lige pludselig ikke kan tilgåes online – det har en gratis version som er rigelig fin at bruge til en start. 

Simply.com opsigelse – sådan opsiger du hos dem

simply opsigelse - sådan opsiger du og sletter dit produkt

Et lille men bestemt ikke ubetydeligt punkt jeg ikke nævnte var “Opsig og slet” teksten under “Administration” i starten af artiklen. 

Det er her, hvor du kan opsige dit webhotel, hvis du ikke længere  ønsker at være kunde hos dem. Her får du muligheden for at vælge om du stadig vil beholde dit domæne som en gratis DNS service eller om du vil opsige begge på én gang. 

Et godt råd herfra er, at beholde domænet som en DNS så du stadig har kontrol over det og så kan du altid vurdere om du vil starte din hjemmeside op hos en anden udbyder. 

Når du opsiger dit webhotel hos Simply.com beder de dig om at indtaste “SLET DOMÆNENAVN.DK” med store bogstaver, dette er for at være sikker på at du ikke kom til at trykke slet ved en fejl. 

Derudover beder de dig også om at vælge en årsag til sletningen – dette er helt valgfrit. 

Husk på, at hvis du opsiger dit webhotel for at rykke det over til en anden udbyder, så er det EKSTREMT vigtigt, at du har husket at tage en fuld backup og tjekket at denne backup faktisk virker INDEN at du sletter dit webhotel hos Simply.com. 

Simply.com priser 2024 overblik

Som nævnt, så er Simply.com ikke længere de billigste i webhotel branchen herhjemme i Danmark, men de er uden tvivl nogle af de mest erfarne og største.

Deres priser er steget gennem årene, men jeg mener stadig at man får rigtig meget for pengene hos dem. Herunder får det et godt overblik over Simply.com priser her i 2024.

Priserne tager udgangspunkt i hvad du betaler for deres forskellige webhoteller i år 1 og det efterfølgende år.

Tabel med priser:

ProduktPris år 1Pris år 2 og fremadrettet
Basic Suite59,64 kr.675 kr.
Standard Suite225 kr.1.125 kr.
Pro Suite337,44 kr.1.687.44 kr.

Simply.com kundeservice – hvad jeg har oplevet

Et andet meget vigtigt punkt når man tager et kig på en udbyder som Simply.com er deres support. De nævner selv på deres forside hvor mange 100.0000 vis af kunder de har, så man ved derfor også, at der virkelig skal noget af et support system til, for at man ikke føler man bliver glemt. 

Igennem de mange år jeg har været kunde ved Simply.com har jeg altid fået MEGET hurtigt svar på mine henvendelser og den hjælp jeg skulle bruge. Det er meget få gange at jeg har prøvet at de ikke kan hjælpe. 

Det skal siges, at det kun er deres Pro Suite -webhoteller, som har telefonsupport – resten af deres services, er support tickets, hvilket også er rigeligt fint til små og mellemstore hjemmesider. 

Mit råd er, at hvis du har en hjemmeside, hvor få timers nedetid kan medfører rigtig store tab i omsætning, så er det en god ide at kigge på deres Pro Suite løsning. 

Som man også kan se på TrustPilot, så score de 4,9/5 stjerner, hvor supporten uden tvivl er en stor del af fortjenesten udover selve produktet selvfølgelig. 

Så min vudering af Simply.com support som bruger af både Basic Suite og Pro Suite er, at det lever op til mine forvetninger og jeg har ikke prøvet nogle danske webhoteller der svare hurtigere end Simply.com – de andre danske udbydere svare ca. lige hurtigt og har ligesom Simply heller ikke telefonsupport på deres budget løsninger. 

Simply.com kontakt og åbningstider

Når du skal i kontakt med Simply.com som eksisterende kunde, vil jeg anbefale at du udfylder ders fomular her: https://www.simply.com/dk/support/

Simply kontakt - firma info og åbningstider

Er du Pro Suite kunde, kan du som nævnt herover ringe til dem – telefonummer kan findes via dit Pro Suite kontrolpanlen og kun der. 

Firma info og adresse: 

 • Simply.com A/S
 • Højvangen 4
 • 8660 Skanderborg
 • Danmark
 • VAT: DK-29412006

Åbningstider hos Simply.com:

Hvis man kigger på deres Google firma profil ser man følgende åbningstider hos dem:

lørdagLukket
søndagLukket
mandag09–16
tirsdag09–16
onsdag09–16
torsdag09–16
fredag09–16

Du finder dem på de sociale medier her: 

 1. Facebook
 2. Twitter
 3. Instagram
 4. LinkedIn

Konklusion: Er Simply.com pengene værd? 

Selvom de har haft mange prisstigninger gennem de sidste 5 år, synes jeg stadig at deres produkt er pengene værd. 

Brugervenligheden i deres kontrolpanel er ikke noget du finder ved andre danske udbydere i samme stil. Dette kombineret med deres gode support og øget fokus på oppetid og sikkerhed gør at jeg synes det er et godt valg til små og mellemstore virksomheder. 

Det er også et rigtig godt valg til mindre iværksættere, folk med en hobby hjemmeside eller affiliate marketers. 

Det var de sidste ord omkring Simply.com i denne omgang – jeg håber min artikel her har givet dig den indsigt du havde brug for at vurdere om Simply.com er det rigtige valg for dig og din hjemmeside. 

FAQ

Er Simply.com godt?

Det afhænger af ens personlige præferencer og krav til webhotellet. Som du kan læse i min konklusion her på siden, så synes jeg stadig at det er et godt valg til prisen og noget jeg selv bruger til f.eks kristianole.dk

Hvem ejer Simply.com?

Simply.com er en del af team.blue der tidligere gik under navnet ZitCom A/S. De har kontor i Skanderborg og har over 250.000 kunder danske kunder.

Kan ikke modtage mail Simply.com?

Hvis du oplever problemer med at modtage mail via Simply.com, kan det skyldes et problem med din konto eller opsætningen. Det kan være en god idé at kontakte Simply’s kundesupport for at få hjælp til at løse problemet. Alternativt kan du starte med at tjekke deres “Driftstatus” side som jeg har beskrevet i artiklen.

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.