Black Friday tilbud til online marketers, affiliates og bloggere i 2024

Der er ufattelig mange hjælpemidler derude til marketers, bloggere, iværksættere og generelt til alle, der har en hjemmeside eller webshop; men der er også ufattelig mange penge at smide afsted efter dem.

Heldigvis er der også mange penge at spare, når det bliver tid til Black Friday her d. 25 november, 2024 og Cyber Monday lige om lidt!

Udbydere af SEO-værktøjer, webhosting, markedsføringsmateriale, content, tracking og alt muligt andet, der er guld værd for en blogger, marketingmedarbejder eller iværksætter, sænker nemlig priserne markant sidste fredag i november – og mange også hele weekenden til og med den efterfølgende (cyber) mandag.

Min liste over Black Friday tilbud jeg anbefaler

Nedenfor har jeg samlet nogle af de bedste tools på markedet og skrevet om deres Black Friday tilbud.

Fælles for dem alle er, at det er nogen jeg selv bruger i hverdagen, har testet og kan stå indenfor.

En del af udbyderne har offentliggjort deres tilbud på forhånd, mens andre kræver tilmelding til nyhedsbrev for at se rabatter, og andre igen først offentliggør dette års Black Friday tilbud på dagen – men uanset hvad, giver nedenstående dig et samlet overblik over de sider, du bør holde ekstra øje med op til Black Friday:

Affiliate Lab

Er du indenfor affiliate marketing branchen, er Matt Diggity formentlig én af dine helt store idoler.

Jeg kender personligt Matt som også bor her i Chiang Mai, hvor jeg bor. Jeg har flere gange været til SEO Mastermind med ham og kan skrive under på, at han ved hvad han taler om når det kommer til affiliate marketing.

Kristian Ole Rørbye og Matt Diggity til CM SEO Mastermind
Her Matt og jeg til CM SEO Mastermind tilbage i 2019.

Og på Black Friday får du intet mindre end 50% på hans Affiliate Lab – det svarer til en besparelse på $500.

AppSumo (Depositphotos)

Black Friday tilbud AppSumo

AppSumos Depositphotos giver dig adgang til et kæmpe galleri af premium stock photos, og som Black Friday tilbud kan du spare hele $465 på en lifetime deal!

Normalprisen er $500, og du kan som begrænset tilbud blive livstidsmedlem for kun $35!

Udover Depositphotos, finder du også et hav af andre rigtig gode tilbud på AppSumo – så det er en rigtig god ide at holde et ekstra godt øje med deres platform op til Black Friday.

AI Links

Links skal der til og her et rigtig godt bud på en link-service, hvor du kan få links helt ned til under 25 kr. / stk. Bemærk at dette er links, hvor teksterne er skrevet med AI – dermed ikke sagt at de ikke virker, for det gør de – se cases på deres hjemmeside. En god ide at bruge denne type links som 2-tier (hvor du booster andre links der peger til dit main site).

Siden drives af Philip, som er en af de skarpeste når det kommer til linkbuilding i Danmark, så du er i gode hænder her.

De tilbyder 33% Black Friday rabat når du bruger koden “bf33” som kan bruges allerede fra d. 24 november.

ASTRA

Black Friday tilbud - ASTRA

Wordpress-temaet ASTRA er blandt de mest populære temaer overhovedet – og på Black Friday i år kan du få den største besparelse på temaet nogensinde, hvilket vil sige, at du formentlig sparer over 50%. Besparelsen afsløres først på dagen, så hold øje!

Canva

Black Friday tilbud - CANVA

Tidligere har Canva kørt Black Friday tilbud med “Betal for 1 og få 5 kontoer” og gratis prøveperioder. Deres tilbud offentliggøres først på selve dagen, så det er bare om at følge med og se, hvad de finder på.

CloudWays

Black Friday tilbud - CloudWays

Igen i år har CloudWays et virkelig godt tilbud til dig, der gerne vil slippe for besværet med webhosting. Du sparer nemlig hele 40% på de første 4 måneders abonnement. Og så får du ydermere 30 gratis migrationer med koden BFCM4030.

Flereopgaver

Flereopgaver.dk tilbyder dig at komme til tops i Google ved hjælp af målrettede publiceringer, optimering af din hjemmeside og et månedligt indlæg på din hjemmeside.

Jeg har fået indhentet et unik tilbud, hvor de tilbyder 500 kroner i rabat månedligt (livstid).

Det eneste du skal gøre, er at klikke på knappen herunder og kontakte dem via kontaktformularen – husk at nævn at du er blevet henvist af Kristian Ole, så de kan trække rabatten fra.

Frase

frase

Spar tid med det smarte content marketing tool Frase, der klarer en stor del af research- og skrivearbejdet for dig.

På Black Friday får du et livstidsabonnement til Frase for kun €79 ifølge deres Youtube-kanal.

Link Whisper

Link Whisper

Arbejdet med interne links har aldrig været nemmere end med dette geniale WordPress Plugin – og på Black Friday får du hele $30 rabat på en valgfri pakke. Pakkerne hos Link Whisper fordeler sig over antallet af sider, du ejer.

NordVPN

NordVPN

Sikkerhed frem for alt – og det giver NordVPN! Og på Black Friday giver de også imponerende rabat på hele 68% på 2 års abonnement + 3 gratis måneder, uanset hvilken pakke du vælger.

Morningscore

Her et helt unikt tilbud som jeg har fået fat i og denne gang i dansk udviklet SEO tool.

Her får du et “alt-i-et” SEO-værktøj, der gør arbejdet med SEO noget nemmere med personlige guides. De tilbyder også en 14 dages gratis prøveperiode.

Tilbud: Brug koden “blackspace” ved oprettelse og du får 25% evigheds-rabat på den månedlige pakke. Bemærk at koden udelukkende kan bruges på selve dagen og udløber fredag nat d. 25 november.

Ranktracker

Ranktracker

Tracking af keywords er én af de vigtigste marketingopgaver for en online virksomhed – og med Ranktracker er det både nemt og overskueligt. På Black Friday bliver det formentlig også billigt. De har endnu ikke offentliggjort dette års tilbud, men sidste år var der op til 84% af spare ved tilmelding.

Surfer SEO

Surfer SEO

Surfer SEO er ét af de mest populære SEO tools på markedet, og på Black Friday i 2024 gentager de successen med et Black Friday-spil om helt vilde besparelser. Du kan tilmelde dig info om spillet på deres hjemmeside, og så får du besked, så snart der er nyt!

WordAgents

WordAgents

Content har en kæmpe betydning for din forretning – og WordAgents leverer engelsk content til tusindvis af kunder rundt i hele verden. De plejer at have gode Black Friday tilbud, og lige nu tilbyder de allerede 30% på første tekstpakke til alle nye kunder!

WP Rocket

WP Rocket

Der er ingen, der gider at blive på langsomme hjemmesider, og netop derfor har WP-pluginnet WP Rocket fået så stor succes! På Black Friday får du rabat på hastighedsoptimering af din WP-hjemmeside! Sidste år var det hele 30%, så mon ikke, det er noget tilsvarende i år?

WPX

WPX

Wordpress hosting-udbyderen WPX kører med gode Black Friday tilbud hvert år. Sidste år gav de 6 måneders gratis medlemskab. I år afsløres deres Black Friday deals først på dagen, men du kan subscribe til deres nyhedsbrev og få tilbuddene før alle andre.

Prioriter din tid og dine penge

Du skal fokusere din tid på dét, du er bedst til – og du må gerne bruge tools som hjælpemidler til at tidsoptimere!

I praksis betyder det, at det er bedre at betale sig fra dét, der ikke er dit kerneområde. Det kan for eksempel være hosting eller content.

Og du kan med fordel bruge hjælpemidler til dine øvrige arbejdsopgaver. Det kan for eksempel være tools til at optimere interne links, SEO, hastighed eller udarbejdelse af materiale til markedsføring.

Ved at gøre brug af ovenstående Black Friday tilbud får du meget mere for dine penge, og du kan måske gøre brug af 3-4 tools til samme pris, som du normalt giver for 1 eller 2 – og dét giver mening!

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

Skriv en kommentar