Sådan starter du en succesfuld webshop

Skal du gøre dig håb om at kunne starte en succesfuld webshop op fra bunden, kræver det at SEO-arbejdet og den grundlæggende teknik er i orden. Samtidig er det vigtigt, at du finder den rigtige samarbejdspartner, der kan hjælpe dig over de værste fælder på vejen.

Som med alt andet på nettet, er der ved at være fyldt godt op med webshops inden for de mest populære produkttyper. Så skal du have en chance for at få plads i markedet, skal din webshop gøre det godt på en lang række punkter – og flere af dem kræver, at du finder den rigtige samarbejdspartner.

Se også vores guider omkring at oprette en gratis webshop, gratis hjemmeside eller lav en blog – du kan også se webshop priser for danske webshop udbydere her.

Vær unik i din tilgang når du starter

Det første vigtige valg er dog dit eget. Det handler om at finde en tilgang til de produkter, du vil sælge, der er væsentligt forskelligt fra alle dem, der allerede er i markedet. Du skal med andre ord finde din helt unikke vinkel på produkterne og den service og de oplysninger, I tilbyder på shoppen.

Derved bliver det ikke blot en kamp om at levere varerne til den billigste pris. Det handler lige så meget om at præsentere produkterne anderledes eller tilbyde noget ekstra, som andre ikke kan tilbyde. Det er en svær nød at få knækket, men det er en absolut nødvendighed, for at du har en chance for at fæstne dig i folks opmærksomhed.

Sørg for at Shop og SEO-arbejdet er i top

Lad os bare være helt ærlige og sige det, som det er. Ligger din shop ikke i top 4 på Google, er det nok så som så med, hvor meget trafik du får til siden. Det kræver et voldsomt SEO-arbejde og en god linkbuilding. Især hvis du er oppe mod stærke konkurrenter, der har været i markedet i mange år og derfor har en god autoritet på domænet og mange links fra andre.

Du kan selvfølgelig også bare forsøge at købe dig til opmærksomhed med Google AdWords. Men i et meget konkurrencebetonet marked, bliver det oftest mange gange dyrere end det, du skal betale for ordentlig SEO-arbejde og en professionel linkbuilding, der ikke giver bagslag.

Start en webshop med den rigtige teknik

Samtidig er det vigtigt at teknikken spiller optimalt. For den tekniske del betyder mere og mere for Googles vurdering af din webshop. Men desværre er det de færreste SEO-bureauer, der har styr nok på teknikken, til at de kan levere et ordentligt arbejde på den front.

Her skal du finde et webbureau, der både har forstand på programmering og design. Begge dele skal nemlig være i orden, for at Google ikke skal finde noget at udsætte på din nye shop – og du har brug for alt den medvind, du kan få.

Derfor er det vigtigt at brugervenligheden er i top og at det vigtigste indhold er placeret over folden. Det sørger et godt design for. Siden skal også svare hurtigt og være mobilvenlig.

Det sørger kvaliteten af koden for. Så skal du starte din egen webshop i dag, er alle brikkerne nødt til at passe optimalt sammen. Det kan du få flere tips til her.

Relateret: Webshop kursus – 3 kurser der giver dig succes med din webshop

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

Skriv en kommentar