Kom og mød mig på BizzCamp i Thailand

Da jeg for 4 år siden havde et almindeligt job i Danmark hvor jeg arbejdede 8 til 16 hver dag havde jeg slet ikke turde drømme om, at jeg en dag 4 år ud i fremtiden skulle have muligheden for at stå til et iværksætter event i Thailand!

Iværksætter eventet BizzCamp

Bag ved eventet står to iværksættere, Jørgen Linnet og Glenn Meyer, der også selv bor og driver virksomhed fra Thailand af.

Hele ideen bag ved konceptet er den, at danske iværksættere og virksomheds-ejere skal have mulighed for at tage en tur til Thailand og spare med andre iværksættere i 2 uger.

Samtidigt vil man kunne høre foredrag fra nogle iværksættere der har haft succes med at starte virksomhed og starte et liv herude. Det betyder at man får rigtig mange gode input med i baggagen og rig mulighed for selv at begynde at lege med tanken om at starte virksomhed i smilets land.

To foredrag fra min side af

Jeg skal selv op på talerstolen og holde to foredrag i alt.

Det første handler om, hvordan jeg for 3 år siden tog beslutningen om at tage væk fra de trygge rammer i Danmark for at forfølge drømmen om et iværksætter-liv i Thailand. En del iværksættere har allerede gjort dette, så for at gøre mit foredrag lidt personligt, vil jeg forklare hvordan jeg kunne starte virksomhed uden nogen form for opsparing etc.

I det andet, vil jeg fortælle om min store passion, SEO, som også er det jeg arbejder med til dagligt, hvor jeg hjælper danske kunder med at få topplaceringer på Google. Her vil jeg komme ind på tekniske og sidste nye omkring SEO på Google samt, hvilke muligheder, der ligger i at få lavet SEO til din virksomhed.

Dato og sted

Arrangementet afholdes fra d. 1 til 14 december (2012), 4 km. udenfor Pattaya (100 km syd for Bangkok)

Se meget mere om eventet på deres hjemmeside, hvor du også kan se hvem der kommer og holder foredrag udover mig.

Ses vi? 🙂

📝 Få success med SEO i 5 simple trin Optimer din hjemmeside nu og opnå bedre placeringer på Google.

Følg trin-for-trin vejledningen og oplev en perfekt optimeret side, som Google vil elske.

reklamelink

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Jeg er online iværksætter med over 15 år i webbranchen, hvor jeg har arbejdet professionelt med salg, marketing og optimering. Min stærkeste side er optimering af hjemmesider vha. SEO samt konverteringsoptimering.

4 kommentarer til “Kom og mød mig på BizzCamp i Thailand”

 1. Vi glæder os til at høre din historie Kristian :o)

  Jeg er gået igang med at banke en talerstol sammen til dig :o)

  Vil lige tilføje at Bizzcamp absolut ikke kun er for folk, der ønsker at flytte til Thailand. Bizzcamp er for ALLE danske iværksættere, der ønsker at komme væk fra de vante rammer derhjemme, samt det kolde vejr og som bare ønsker at komme herned i varmen og arbejde koncentreret med deres projekt – uden at skulle tænke på hverken indkøb, madlavning, opvask, eller noget som helst andet. Selv den daglige massage, er incl i pakken, for ikke at nævne de mange virkelig fantastiske foredragsholdere, som vi har fået til at komme og fortælle deres historie :o)

  Dbh fra Jørgen Linnet
  Bizzcamp.dk

  Svar

Skriv en kommentar